Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Δημοτικός Κινηματογράφος «Απόλλων»: Με «Τραγούδα 2» και «Σμύρνη μου αγαπημένη» η αλλαγή της χρονιάς!

Δημοτικός Κινηματογράφος «Απόλλων»: Με «...

Γενική είσοδος 5 ευρώ

Ο δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων» αποχαιρετά το δύσκολο 2021 και καλωσορίζει με ελπίδα το 2022! Οι ταινίες που θα συντροφεύσουν τους σινεφίλ στην αλλαγή της χρονιάς είναι το «Σμύρνη μου αγαπημένη», που συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα και το κεφάτο και διασκεδαστικό «Τραγούδα 2»! Την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο «Απόλλων» θα παραμείνει κλειστός. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!

 

Τραγούδα 2

 

To «Τραγούδα 2» γιορτάζει ξανά στη μεγάλη οθόνη το ταλέντο των ονειροπόλων, μέσα από εκπληκτικά τραγούδια καθώς το λατρεμένο Κοάλα, ο Μπάστερ Μουν και τα ζωάκια της παρέας του ετοιμάζονται για την εκθαμβωτική τους παράσταση στη λαμπερή πρωτεύουσα ψυχαγωγίας του κόσμου! Πρέπει να τα καταφέρουν και να κάνουν την απόλυτη μουσική παράσταση! Υπάρχει βέβαια ένα μεγάλο εμπόδιο… Θα πρέπει πρώτα να πείσουν τον μεγαλύτερο ροκ αστέρα του κόσμου, τον Κλέι να παίξει μαζί τους. Η παρέα του Μπάστερ, που περιλαμβάνει μια χαρούμενη μαμά γουρουνίτσα, τη Ροζίτα, μια ροκού σκαντζοχοιρίνα, την Ας, έναν σοβαρό γορίλα, τον Τζόνι, και φυσικά το απίθανο γουρουνάκι, τον προβοκάτορα Γκάντερ. Όλοι μαζί σαν μια ομάδα, έστω δυσλειτουργική και με μπόλικες παραξενιές, θα βάλουν τα δυνατά τους να βρουν το δρόμο για το ξακουστό θέατρο, τις τύχες του οποίου ελέγχει ένας γκάνγκστερ που τον λένε Τζίμι Κρίσταλ. Στην προσπάθειά τους να κερδίσουν τη σκηνή του θεάτρου, ο Γκάντερ έχει την τρελή ιδέα να πείσει τον μεγάλο αστέρα της παγκόσμιας μουσικής, τον ξακουστό Κλέι, να επιστρέψει στη σκηνή μαζί τους και να τραγουδήσουν το τραγούδι που θα σώσει τη ζωή τους. Το μόνο εμπόδιο είναι ότι ο Μπάστερ δεν έχει δει τον Κλέι, τον περίφημο καλλιτέχνη που παράτησε τα εγκόσμια ύστερα από την απώλεια της συζύγου του και παραμένει δέκα χρόνια απομονωμένος. Όσο ο Γκάντερ βοηθάει τον Μπάστερ να φτιάξουν την ονειρική τους παράσταση και συνεχίζεται την προσπάθεια για να πειστεί ο Κλέι να τραγουδήσει, ανακαλύπτουμε ξανά τη δύναμης της μουσικής να θεραπεύει ακόμη και τις πιο ραγισμένες καρδιές!

 

Σκηνοθεσία: Γκαρθ Τζένινγκς

Με τις φωνές των: Θέμη Γεωργαντά, Θοδωρή Μαραντίνη, Σπύρου Μπιμπίλα

Διάρκεια: 109 λεπτά

 

Σμύρνη μου Αγαπημένη (2021)

 

H Filio Williams, μία ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της Helen, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες. Κανείς δεν ξέρει την καταγωγή της, κανείς δεν ξέρει ότι η Σμυρνιά γιαγιά της Φιλιώ Μπαλτατζή βρέθηκε κάποτε στο ίδιο νησί κατατρεγμένη και προσφυγοπούλα. Το τεφτεράκι με τις συνταγές της συνονόματης γιαγιάς ξετυλίγει την πολυτάραχη ιστορία της κοσμοπολίτικης οικογένειας Μπαλτατζή, όπως διαμορφώνεται από τις τραγικές διεθνείς εξελίξεις που καθόρισαν τη μοίρα ολόκληρων λαών. Διαφορετικές γενιές γυναικών της ίδιας οικογένειας ενώνονται στον χώρο και τον χρόνο, μέσα από τα νήματα της ιστορίας. Παρόν και παρελθόν γίνονται ένα.

 

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης

Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Στέργιογλου, Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Γερονικολού, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κρατερός Κατσούλης, Γιάννης Βογιατζής, Ντίνα Μιχαηλίδου

Διάρκεια: 143 λεπτά

 

Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου

16:30: Τραγούδα 2 (μεταγλωττισμένο)

18:45: Σμύρνη μου Αγαπημένη

21:30: Σμύρνη μου Αγαπημένη

 

Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου παραμονή και το Σάββατο 1 Ιανουαρίου ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο κινηματογράφος θα παραμείνει κλειστός.

 

Από την Κυριακή 2 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου

16:30: Τραγούδα 2 (μεταγλωττισμένο)

18:45: Σμύρνη μου Αγαπημένη

21:30: Σμύρνη μου Αγαπημένη

 

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

 

Υγειονομικά πρωτόκολλα

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, θα μπορείτε να εισέρχεστε με πιστοποιητικό εμβολιασμού (ισχύει 14 ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του εμβολιασμού) ή νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και έχει ισχύ 180 ημέρες μετά από αυτόν).  Παρέα με τα άνωθεν πιστοποιητικά θα πρέπει να προσκομίσετε και αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα, διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Τέλος, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

Οι ανωτέρω υποχρεώσεις καταλαμβάνουν όλους τους ενηλίκους. Οι ανήλικοι από 4 ετών μέχρι και 17 υποχρεούνται να προσκομίσουν δήλωση self test του τελευταίου 24ώρου. Τέλος η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή του κοινού και την αποφυγή του συνωστισμού, καλό θα ήταν, οι θεατές, να προσέρχονται  στον χώρο του κινηματογράφου τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έναρξη της εκάστοτε προβολής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture