Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Νεκρός από επιπλοκές 41χρονος αντιεμβολιαστής πρωταθλητής kickboxing

Κορωνοϊός: Νεκρός από επιπλοκές 41χρονος...

Πίστευε ότι θα τον νικήσει

Έφυγε από τη ζωή στα 41 του χρόνια από επιπλοκές της πανδημίας του κορωνοϊού ο Βέλγος πρωταθλητής του kickboxing και γνωστός για τις απόψεις του κατά των εμβολίων Φρεντερικ Σινίστρα, γνωστός με το παρατσούκλι «The Undertaker». Ο Σινίστρα έφυγε από τη ζωή λίγες εβδομάδες αφότου αποφάσισε να φύγει από το νοσοκομείο παρόλο που νοσηλευόταν με κορωνοϊό. Συγκεκριμένα ήθελε να καταπολεμήσει τον «μικρούλη ιό», όπως αποκαλούσε την Covid - 19 από το σπίτι του με παροχή οξυγόνου ενώ δεν είχε κάνει εμβόλιο κατά της Covid-19.

 
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο «Undertaker» εισήχθη στο νοσοκομείο στα τέλη Νοέμβρη, όταν υποχρεώθηκε από τον προπονητή του. Τότε ανήρτησε στα social media φωτογραφίες του μέσα από την εντατική. Ο προπονητής του είχε φτάσει μάλιστα στο σημείο να τον απειλήσει ότι θα διέκοπτε η συνεργασία τους εάν δεν αναζητούσε ιατρική βοήθεια. Μερικές μέρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ο αθλητής αποφάσισε με δική του ευθύνη να επιστρέψει στο σπίτι του. 

Σε ένα από τα βίντεο που είχε ανεβάσει μέσα από το νοσοκομείο, ο 41χρονος kickboxer παρόλο που δυσκολευόταν εμφανώς να αναπνεύσει, έγραφε στη λεζάντα της ανάρτησης ότι «δεν είχε χρόνο για χάσιμο για τεμπέληδες». Μέσω των λογαριασμών του στα social media, ο Σινίστρα κατά καιρούς επέκρινε τη βελγική κυβέρνηση για τα μέτρα που επέβαλε για τον κορωνοϊό και έλεγε ότι ο «μικρούλης ιός» δεν πρόκειται να τον σταματήσει.

 

Διαβάστε περισσότερα για τον θάνατο από επιπλοκές 41χρονου αντιεμβολιαστή πρωταθλητή kickboxing στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις