Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αποφάσεις για τα νέα μέτρα- Συνεδριάζουν οι ειδικοί

Αποφάσεις για τα νέα μέτρα- Συνεδριάζουν...

Περιμένουν τις εισηγήσεις των ειδικών στο Μαξίμου

Ξεκίνησε η συνεδρίαση των ειδικών στις 12 για να αξιολογήσουν τα μέτρα που ισχύουν από την παραμονή των Χριστουγέννων και να κάνουν τις εισηγήσεις τους για τα επόμενα με στόχο να επιβραδυνθεί η εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον.

Πριν στο τραπέζι των ειδικών «πέσουν» τα νέα μέτρα που δεν αποκλείεται να ισχύσουν ακόμη και πριν από την Πρωτοχρονιά, όπως άφησε ανοιχτό ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, τα τελευταία δεδομένα εξετάστηκαν στην καθιερωμένη σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οι συνεργάτες του και ειδικοί εξέτασαν (σ.σ. Θάνος Πλεύρης και Σωτήρης Τσιόδρας ήταν παρόντες) όχι μόνο τα όσα προέκυψαν από τους ελέγχους την παραμονή και ανήμερα των Χριστούγεννα, αλλά και τα τελευταία στοιχεία για την εξάπλωση της πανδημίας και δη της μετάλλαξης Όμικρον.

Αν και ο Θάνος Πλεύρης άφησε τα πάντα ανοιχτά, οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι «σκληρά μέτρα» δεν θα ληφθούν πριν από την Πρωτοχρονιά. Ίσως να ληφθούν κάποια, συμπληρωματικά σε όσα ανακοινώθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά φαίνεται ότι το «κυρίως πακέτο» θα έρθει μετά τις 3 Ιανουαρίου.

Τα μέχρι στιγμής σενάρια δείχνουν πως έρχονται αλλαγές στη διασκέδαση και την εστίαση, στην τηλεργασία αλλά όχι στα σχολεία, αναφέρει το newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις