Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο βουλευτής Αχαΐας Άγγελος Τσιγκρής βρέθηκε κοντά στους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Πάτρας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο βουλευτής Αχαΐας Άγγελος Τσιγκρής βρέθ...

Τους συνεχάρη για το πολύτιμο ανθρωπιστικό τους έργο

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων και την έλευση της νέας χρονιάς, συναντήθηκε με τους εθελοντές Ερυθροσταυρίτες, στο παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού στην οδό Καρόλου στην Πάτρα και τους συνεχάρη για το πολύτιμο ανθρωπιστικό τους έργο.

Ο Αχαιός βουλευτής ενημερώθηκε για την σημαντική ανθρωπιστική βοήθεια που προσφέρει ο Ερυθρός Σταυρός σε ενδεείς συμπολίτες μας που στερούνται στοιχειωδών αγαθών για την επιβίωση τους.

Υπολογίζεται ότι ο Ερυθρός Σταυρός της Πάτρας, προμηθεύει με είδη διατροφής και υγιεινής περισσότερες από 500 οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ο βουλευτής Άγγελος Τσιγκρής συνεχάρη το προσωπικό και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού για το πραγματικά πολύτιμο ανθρωπιστικό τους έργο.

*Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις