Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το "Μονοπάτι των Χαμένων Ψυχών - Nightmare Alley" στις 20 Ιανουαρίου 2022 στην Ελλάδα

Το "Μονοπάτι των Χαμένων Ψυχών - Ni...

Είναι η νέα ταινία του Μεξικανού σκηνοθέτη Guillermo del Toro

Έχουμε ξαναγράψει για την ολοκαίνουρια ταινία του Μεξικανού σκηνοθέτη Γκιγιέρμο ντελ Τόρο (Ο Λαβύρινθος του Πάνα, Η Μορφή του Νερού) που έχει βραβευτεί και με Όσκαρ. Ο σημαντικός δημιουργός επιστρέφει με τη νέα του ταινία «Nightmare Alley» που ο ελληνικός της τίτλος είναι «Το Μονοπάτι των Χαμένων ψυχών» και βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Γουίλιαμ Λίντσεϊ Γκρέσαμ.

Το φιλμ που στις Ελληνικές αίθουσες θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 σε διανομή της Feelgood, περιλαμβάνει ένα all-star cast με επικεφαλής τους Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe, Rooney Mara και άλλους.

Ένας φιλόδοξος ακροβάτης τσίρκου με ταλέντο στη χειραγώγηση των ανθρώπων με τη χρήση μερικών προσεκτικά επιλεγμένων λέξεων, δημιουργεί δεσμό με μία γυναίκα ψυχίατρο (στο ρόλο η Κέιτ Μπλάνσετ), η οποία είναι ακόμα πιο επικίνδυνη από εκείνον.

Σκηνοθεσία: Guillermo del Toro

Πρωταγωνιστούν όπως είπαμε οι: Willem Dafoe, Bradley Cooper, Cate Blanchett, Paul Anderson, Rooney Mara και ο Ρον Πέρλμαν.

Να προσθέσουμε πως το φιλμ ξεκίνησε να προβάλλεται στις ΗΠΑ από την περασμένη Παρασκευή 17/12 και σε 2.145 αίθουσες έκανε εισπράξεις κοντά στα 3 εκατ. δολάρια.

Είναι ένα φιλμ που ακούγεται θετικά και για τα βραβεία της φετινής περιόδου.

Την ταινία την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture