Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Πάτρα- Εμπορικός: Ψωνίζεις και παίρνεις λαχνούς- Ποιο είναι το δώρο

Πάτρα- Εμπορικός: Ψωνίζεις και παίρνεις ...

Λαχειοφόρος από τον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την στήριξη και ενίσχυση της τοπικής αγοράς θα προβεί σε μία δράση με λαχειοφόρο για την περίοδο των εορτών αλλά και των χειμερινών εκπτώσεων. Η δράση αυτή είναι αμφίδρομη και ανταποδοτική για τον καταναλωτή και έχει σαν στόχο την ενίσχυση των πωλήσεων, την προσφορά υπεραξίας στην τοπική οικονομία αλλά και την αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλης, αναφέρει ο Σύλλογος. Σήμερα μάλιστα για τη δράση δόθηκε συνέντευξη Τύπου.

Οι λαχνοί θα κληρώσουν κουπονια μεγάλης αξίας και για το αδιάβλητο της διαδικασίας, όπως αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος, η επιλογή του τυχερού αριθμού θα γίνει με βάση την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου. Οι λαχνοί θα είναι ανταμοιβή του καταναλωτή για τις αγορές που θα κάνει ως και τις 28 Φεβρουαρίου από τα τοπικά καταστήματα που θα συμμετέχουν στην καμπάνια. Θα δίνεται δωρεάν ένας λαχνός για κάθε 10 ευρώ αγορών.

Στην κοινή συνέντευξη τύπου όπου παρουσιάστηκε η δράση από τον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας και  οΑντιπεριφερειάρχη Αχαϊας Χ. Μπονάνος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις