Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Ρήγμα" στους αρνητές: Οι "ομολογητές θεματοφυλακής του Συντάγματος" αφήνουν αιχμές για τους «ιεροδηλωσήτες»

"Ρήγμα" στους αρνητές: Οι &quo...

Τι είπε μιλώντας στο Mega ο Γρήγορης Χαραλαμπίδης, -κατά δήλωσή του- αρχηγός σώματος ομολογητών «θεματοφυλακής» του Συντάγματος

Σε εξέλιξη είναι ενώπιον του Ανακριτή Κατερίνης η διαδικασία των απολογιών των αυτοαποκαλούμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος», οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθεση αρπαγής του διευθυντή Γυμνασίου του Αιγινίου Πιερίας. Οι κατηγορούμενοι μετάγονται τμηματικά και ανά ομάδες στα Δικαστήρια της Κατερίνης, από τα κρατητήρια της Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας, όπου κρατούνται από την περασμένη Παρασκευή, όταν συνέβη το περιστατικό.

«Δεν είμαι ο αρχηγός όλων αυτών που λέγονται Θεματοφύλακες. Έχω δημιουργήσει ως πρόεδρος του Ανωτάτου Νομοθετικού, Εκτελεστικού και Δικαστικού Συμβουλίου του Έθνους των Ελλήνων, το Σώμα Ομολογητών Θεματοφυλακής του Συντάγματος, το οποίο αποτελείται από άτομα τα οποία δεν προβαίνουν σε καταδρομικές ενέργειες. Δεν έχουν καμία σχέση οι κατηγορούμενοι αυτοί με το Σώμα Ομολογητών», είπε μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, ο Γρήγορης Χαραλαμπίδης, αρχηγός σώματος ομολογητών «θεματοφυλακής» του Συντάγματος.

«Αυτοί είναι οι λεγόμενοι ιεροδηλωσήτες, οι οποίοι αντέγραψαν το Σώμα Ομολογητών Θεματοφυλακής και άρχισαν να λέγονται από ιεροδηλωσήτες, θεματοφύλακες», συμπλήρωσε.

Ο κ. Χαραλαμπίδης δήλωσε ότι ο «θεσμός» του Ανωτάτου Νομοθετικού, Εκτελεστικού και Δικαστικού Συμβουλίου του Έθνους των Ελλήνων, στον οποίο είναι πρόεδρος, είναι αποδεκτός από «χιλιάδες ανθρώπους που είναι σύμφωνοι και τον αποδέχονται, διότι εν καιρώ κατοχής και βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος, όταν παραδόθηκε η εθνική κυριαρχία 06/05/2010 άνευ όρων, αμετάκλητα, οι πολίτες με βάση το άρθρο 120 υποχρεούνται και δικαιούνται να κάνουν με κάθε μέσον αντίσταση».

 

Ο ίδιος σημείωσε πως: «Κανένας νόμος σήμερα δε λειτουργεί στην ουσία του. Οι εξουσίες πηγάζουν από τους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες και γίνονται Σύνταγμα».

«Δε μιλάμε για το κράτος αυτό το οποίο σήμερα λέγεται Δημοκρατία ή για την κυβέρνηση. Όλα αυτά είναι εικονικά. Όλοι αυτοί που σήμερα λένε ότι έχουν κάποιες ιδιότητες, όπως βουλευτές, είναι υπόλογοι στους δανειστές, γι’ αυτό λέγονται και δωσίλογοι».

Ο κ. Χαραλαμπίδης όμως δεν σταμάτησε εκεί.

«Εγώ έχω κάνει μια νομισματική και δημοσιονομική μεταρρύθμιση βάσει της οποίας εξαφανίζεται η οικονομική και ανθρωπιστική κρίση, η διαφθορά, η διαπλοκή, το έγκλημα, η νοθεία και ιδιαιτέρως εξαφανίζεται η έννοια και η ουσία του ιδιωτικού και δημοσίου χρέους».

 

Πηγή: Mega

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις