Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Πάτρα ο Υπουργός Υγείας- "Βρισκόμαστε στην κορύφωση του 4ου κύματος κορωνοϊού"- ΒΙΝΤΕΟ

Στην Πάτρα ο Υπουργός Υγείας- "Βρισ...

Επίσκεψη στα νέα γραφεία του Κέντρου Υγείας και σύσκεψη με υγειονομικούς φορείς

Στην Πάτρα βρισκεται ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ο οποίος επισκέπεται αυτή την ώρα  τα νέα Ιατρεία στο Παράρτημα του Κέντρου Υγείας Βορείου Τομέα (Γούναρη και Κορίνθου) στον 3ο όροφο του κτιρίου, ο οποίος ανακαινίστηκε πρόσφατα με χρηματοδότηση της 6ης ΥΠΕ.

Ο κ.Πλεύρης ανέφερε στους δημοσιογράφους οτι βρισκόμαστε στην κορύφωση του 4ου κύμματος πανδημίας, που ίσως να μας κάνει να αισιοδοξούμε οτι η πορεία θα είναι φθίνουσα, κάτι στο οποίο θα βοηθήσει η προσέλευση για εμβολιασμό των πολιτών.

Ο Υπουργός Υγείας αναφέρθηκε και στο ζήτημα των ΜΕΘ που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες μετά τις δηλώσεις της ΠΟΕΔΗΝ.

Σε ο,τι αφορά τα πλαστά πιστοποιητικά, τις χαρακτήρισε μεμονομένες περιπτώσεις οι οποίες εξετάζονται.

 

Ακολούθησε σύσκεψη υπό τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη για την υγειονομική εικόνα της περιοχής και για την κατάσταση που επικρατεί στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας, στα γραφεία της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην Πάτρα.

Ο κ. Πλεύρης ανέφερε ότι στους επικουρικούς γιατρούς που συνδράμουν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο το Εθνικό Σύστημα Υγείας θα δοθεί η δυνατότητα να προσληφθούν μόνμα στο δημόσιο και να ενισχύσουν τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Μάλιστα ο Υπουργός Υγείας τόνισε ότι τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας είναι ενισχυμένα σε υγειονομικό προσωπικό, σε σχέση με το 2019.

Στην οδό Κορίνθου, υπήρχαν ισχυρές ομάδες της αστυνομίας για την παρουσία του Υπουργού στην πόλη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις