Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Mέχρι τις 17 Δεκεμβρίου οι πανελλήνιοι διαγωνισμοί για τις αφίσες του Πατρινού Καρναβαλιού 2022

Πάτρα: Mέχρι τις 17 Δεκεμβρίου οι πανελλ...

Πήραν παράταση

Μέχρι την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 παρατείνεται η διάρκεια των τριών πανελλήνιων διαγωνισμών που προκηρύχτηκαν από την ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας για την ανάδειξη των  βασικών αφισών του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 και συγκεκριμένα της κεντρικής αφίσας προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού, του 57ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού και του Καρναβαλιού των Μικρών για το 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τη συμμετοχή τους καταθέτοντας τις προτάσεις τους μέχρι την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 23.59 μόνο μέσω ψηφιακής αποστολής με email, wetransfer, dropbox link κτλ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]     

Οι αναλυτικές προκηρύξεις των διαγωνισμών είναι αναρτημένες στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ www.carnivalpatras.gr στο πλαίσιο Νέα/Εταιρικοί Διαγωνισμοί. Δικαίωμα συμμετοχής στους Διαγωνισμούς έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας και φοιτούν ή είναι απόφοιτοι ανώτερων ή ανώτατων δημόσιων ή ιδιωτικών σχολών όλων των τομέων του design στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, εφόσον καταθέσουν την πρόταση τους εντός της χρονικής προθεσμίας. Επίσης φοιτητές ή απόφοιτοι Σχολών Καλών Τεχνών, Γραφιστικών τεχνών, καλλιτέχνες και ομάδες. Στους διακριθέντες θα απονεμηθούν βραβεία και τιμητικές διακρίσεις.  

Για τον διαγωνισμό της κεντρικής αφίσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 οι αφίσες που θα επιλέξει η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού θα λάβουν  τιμητικές διακρίσεις και οι τρεις πρώτες θα λάβουν  σημαντικά χρηματικά έπαθλα. 

• 500 ευρώ ο πρώτος νικητής

• 300 ευρώ ο δεύτερος νικητής

• 200 ευρώ ο τρίτος νικητής

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture