Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το χρονικό 2 ετών πανδημίας- Η Κ. Ακινόσογλου αφηγείται τις συνθήκες και τη νέα πραγματικότητα για τους υγειονομικούς - ΒΙΝΤΕΟ

Το χρονικό 2 ετών πανδημίας- Η Κ. Ακινόσ...

Σχετικά με την κατάσταση στο ΠΓΝΠ, έκανε λόγο για μια εικόνα καλύτερη από αυτήν που συναντάται στα νοσοκομεία της βορείου Ελλάδας

Για τις συνθήκες με την πανδημία, την πίεση και τη νέα πραγματικότητα των υγειονομικών μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» η παθολόγος – λοιμωξιολόγος Καρολίνα Ακινόσογλου. «Δεν νομίζω ότι κανένας υγειονομικός δεν περίμενε τι θα μας περίμενε δύο χρόνια μετά, ήταν κάτι δύσκολο. Δυναμώσαμε μέσα από αυτό και γνωρίσαμε ξανά τον εαυτό μας και τους διπλανούς μας», είπε μεταξύ άλλων η κ. Ακινόσογλου.

Ερωτηθείσα για το αν φοβήθηκε με αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι υπήρξε υγειονομικός που να μην ένιωσε το ανθρώπινο συναίσθημα της ανασφάλειας, ωστόσο έχουμε ένα χρέος παραπάνω απέναντι στους ασθενείς μας».

 

Σε ότι έχει να κάνει το σήμερα και τις συνθήκες στο νοσοκομείο του Ρίου όπου εδρεύει, μίλησε για μια κατάσταση που δεν διαφέρει από όσα συμβαίνουν στα νοσοκομεία ανά τη χώρα, ωστόσο έκανε λόγο για μια εικόνα καλύτερη από αυτήν που συναντάται στα νοσοκομεία της βορείου Ελλάδας.

Για τους υγειονομικούς που αρνούνται να εμβολιαστούν, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Ενημέρωση ξανά και ξανά. Είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Είναι κάτι στενάχωρο για επαγγελματίες Υγείας».

 

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις