Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έριξαν δυναμιτάκια, καπνογόνα και φωτοβολίδα σε τάξη εν ώρα μαθήματος- Καθηγήτρια και μαθήτρια δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν- Ξύλο και στο προαύλιο

Πάτρα: Έριξαν δυναμιτάκια, καπνογόνα και...

Με αναπνευστικά προβλήματα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες

ΝΕΟΤΕΡΟ  Συνεχίζονται οι αδιανόητες καταστάσεις στο σχολικό συγκρότημα της Αγίας Σοφίας όπου στεγάζονται το 2ο και το 6ο ΕΠΑΛ. Σήμερα για μια ακόμα φορά προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια και ειδοποιήθηκαν αστυνομία, πυροσβεστική και ΕΚΑΒ καθώς μια μαθήτρια και μια καθηγήτρια του 6ου αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα ενώ έπεσε ακόμη και ξύλο στο προαύλιο.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr την ώρα της διδασκαλίας μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ φέρονται να πέταξαν μέσα σε αίθουσα του 6ου ΕΠΑΛ καπνογόνα, φωτοβολίδα και δυναμιτάκια με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος και να προκληθούν πέραν των άλλων και υλικές ζημιές.

Από την κατάσταση που δημιουργήθηκε μια μαθήτρια και μια καθηγήτρια του 6ου ένιωσαν δυσφορία και δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν με αποτέλεσμα να κληθεί το ΕΚΑΒ χωρίς ωστόσο τελικά να γίνουν διακομιδές, καθώς αισθάνθηκαν καλύτερα στην πορεία. Τα επεισόδια ξεκίνησαν στις 10.45 το πρωί.

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μαθητής του 2ου ΕΠΑΛ εν ώρα μαθήματος βρέθηκε στο προαύλιο και ξυλοκοπήθηκε από άτομο που φέρετα να ήταν εξωσχολικό.

Η ένταση στο σχολικό συγκρότημα ξεκίνησε από χθες και για τις εξελίξεις έχει ενημερωθεί η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλούνται «ροκ» καταστάσεις στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα. Και χθες στο σχολείο έπεσαν καπνογόνα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Αναστάτωση επικρατεί σε σχολικό συγκρότημα στην Αγίας Σοφίας στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προκλήθηκε ένταση  και έπεσαν και καπνογόνα. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για μαθητή που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα ενώ έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις