Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σία Αναγνωστοπούλου - Κ. Μάρκου: Απολύτως καταδικαστέα πράξη η επίθεση με μολότωφ στο Γ' αστυνομικό τμήμα

Σία Αναγνωστοπούλου - Κ. Μάρκου: Απολύτω...

Καλούμε την Ελληνική κοινωνία και ειδικά τους νέους να απομονώσουν ηθικά και πολιτικά όλους αυτούς που μεταχειρίζονται βίαια μέσα για να επιβάλλουν τις ιδέες τους

Οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου, αναφέρουν σε ανακοίνωση τους σχετικά με την δολοφονική επίθεση στο Γ' Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, τα εξής.

Η χθεσινή δολοφονική επίθεση με πέντε [5] βόμβες μολότοφ στο Γ΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών και ο κίνδυνος που προέκυψε για τη ζωή ενός εργαζόμενου αστυνομικού, είναι απολύτως καταδικαστέες πράξεις. Η συμπαράστασή μας στα θύματα των επιθέσεων μιας αδιέξοδης και τυφλής βίας, είναι αυτονόητη.

Καλούμε, για μια ακόμα φορά, την Ελληνική κοινωνία και ειδικά τους νέους να απομονώσουν ηθικά και πολιτικά όλους αυτούς που μεταχειρίζονται βίαια μέσα για να επιβάλλουν τις ιδέες τους.

Καλούμε, επίσης, την Ελληνική αστυνομία και ειδικά τα χιλιάδες προοδευτικά στελέχη της να εργαστούμε μαζί για την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών και της λογοδοσίας και για την προάσπιση και διεύρυνση των δημοκρατικών και πολιτικών δικαιωμάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις