Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξυλοδαρμός μαθήτριας από καθηγητή σε ΕΠΑΛ – Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο

Ξυλοδαρμός μαθήτριας από καθηγητή σε ΕΠΑ...

Μεγάλος αναβρασμός στο σχολείο

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο που φέρεται να καταγράφει τον ξυλοδαρμό μαθήτριας από καθηγητή της μέσα στην τάξη σε ΕΠΑΛ της Αττικής.

 Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο καθηγητής χτυπά το κορίτσι δύο φορές. Αρχικά της ρίχνει ένα χαστούκι και στη συνέχεια την τραβά από τα μαλλιά και την πετά στο πάτωμα, όπου της δίνει άλλο ένα χτύπημα.

 Ακολουθεί πανικός, με τους συμμαθητές της να σπεύδουν να την προστατεύσουν και να επιτίθενται στον καθηγητή. Ένας μάλιστα του καταφέρνει μερικά χτυπήματα με χέρια και πόδια και έπειτα αρπάζει μια καρέκλα για να του επιτεθεί ξανά.

Μετά το περιστατικό, σύμφωνα με το «T-LIVE» που μετέδωσε και το βίντεο επικράτησε μεγάλος αναβρασμός στο σχολείο με τους καθηγητές να επιχειρούν να βάλουν τον συνάδελφό τους σε αίθουσα για να τον γλιτώσουν από τους μαινόμενους μαθητές, οι οποίοι βγήκαν έξω από το κτίριο, του αναποδογύρισαν το αυτοκίνητο και το έσπασαν. Ο καθηγητής, ο οποίος φυγαδεύτηκε από άλλη πόρτα για να αποφευχθούν τα χειρότερα, συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις