Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σκηνικό εκτάκτου ανάγκης στο νοσοκομείο Ρίου - 11 διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ

Πάτρα: Σκηνικό εκτάκτου ανάγκης στο νοσο...

Η κατάσταση στα νοσοκομεία της Πάτρας

Πληρότητα 100% εμφανίζουν οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας κορωνοϊού στην Πάτρα και πλέον υπάρχουν διασωληνωμένοι ασθενείς που νοσηλεύονται σε απλές κλίνες covid. Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας 11 ασθενείς έχουν διασωληνωθεί αλλά επειδή δεν υπάρχει κρεβάτι σε ΜΕΘ οι γιατροί τους  προσφέρουν υπηρεσίες σε απλές κλίνες στις κλινικές κορωνοϊού του πανεπιστημιακού νοσοκομειου Πατρών.

 Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών νοσηλεύονταν μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, 94 ασθενείς στις Κλινικές covid, δυο παιδιά στην Παιδιατρική Κλινική και 13 διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

Στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» νοσηλεύονταν 68 ασθενείς στις Κλινικές Κορωνοϊού και 8 στη ΜΕΘ. Στο ίδιο νοσοκομείο χθες νοσηλεύονταν δύο διασωληνωμένοι σε Κλινικές Κορωνοϊού.

Χθες απεβίωσε μια ηλικιωμένη τρόφιμος ιδιωτικού γηροκομείου της Πάτρας όπου είχε υπάρξει διασπορά κορωνοϊού, ενώ άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ίδιο γηροκομείο μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, νοσώντας από κορωνοϊό με την κατάστασή της να θεωρείται κρίσιμη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις