Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Η Όμικρον και τα πρόστιμα φέρνουν εμβολιασμούς- Ραγδαία αύξηση των ραντεβού για την α΄ αλλά και για τη γ΄ δόση

Αχαΐα: Η Όμικρον και τα πρόστιμα φέρνουν...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Χαρακτησριστικά παραδείγματα πό εμβολιαστικα κέντρα

Ανοδική συνεχίζει να είναι η τάση των εμβολιασμών στην Αχαΐα, που άρχισε να παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες. Όλο και περισσότεροι πολίτες σπεύσουν να κλείσουν ραντεβού και να λάβουν την πρώτη δόση ενώ ο αριθμός τους άρχισε να εκτοξεύεται μετά την ανακοίνωση του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους άνω των 60.

Ενδεικτικό για την περιοχή είναι το γεγονός ότι στο Κέντρο Υγείας του Βόρειου Τομέα από τους 90 εμβολιασμούς που γίνονταν καθημερινά πριν λίγο καιρό, πλέον κλείνονται πάνω από 180 ραντεβού. Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα τα 15 ραντεβού καθημερινά κλείνονταν για την πρώτη δόση ενώ αυτός ο αριθμός πλέον έχει φτάσει στο 60.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το Kέντρο Υγείας του Νότιου τομέα το οποίο πλέον λειτουργεί και Κυριακή, θα πραγματοποιήσει αυτή την Κυριακή 200 εμβολισμούς ενώ την προηγούμενη, μόλις 30. Επιπλέον για τη χορήγηση της τρίτης δόσης υπάρχει μία αναμονή που αγγίζει περίπου τις δύο εβδομάδες.

Και στο Κέντρο Υγείας, στην Κάτω Αχαΐα, παρατηρείται αύξηση στους εμβολιασμούς και πιο συγκεκριμένα ο αριθμός έχει διπλασιαστεί. Δύο εβδομάδες πριν οι εμβολιασμοί έφταναν τους 100 ενώ πλέον τα ραντεβού φτάνουν τα 200 περίπου.

Να σημειώσουμε ότι αισθητή είναι η αύξηση και στο εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις