Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Δραματικές εξελίξεις με τον Μητροπολίτη Κοσμά-Φέρεται να αρνείται τη διασωλήνωση

Δυτική Ελλάδα: Δραματικές εξελίξεις με τ...

Κρίσιμη η κατάστασή του

Στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» των Αθηνών επρόκειτο να διακομιστεί σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς, καθότι κρίνεται απαραίτητη η διασωλήνωσή του και η νοσηλεία του σε ΜΕΘ Covid.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες  του agriniopress.gr,  ο Μητροπολίτης διακομίστηκε από το σπίτι του στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση και πως αυτή η καθυστέρηση έχει συμβάλει στην σοβαρή επιδείνωσή του.

Ως γνωστόν, ο Μητροπολίτης, μετά την προχθεσινή του άρνηση για διακομιδή, μεταφέρθηκε τελικώς το μεσημέρι της Τετάρτης στο νοσοκομείο Αγρινίου με δύσπνοια και χαμηλό κορεσμό και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις.

Οι γιατροί παρακολούθησαν την κατάσταση της υγείας του και έκριναν ότι είναι απαραίτητη η επείγουσα μεταφορά του σε εξειδικευμένη μονάδα. Φέρεται μάλιστα να υπήρξαν και διαβουλεύσεις για το νοσοκομείο που θα μεταφερθεί μιας και στα νοσοκομεία της Πάτρας, δεν υπάρχει διαθέσιμο κρεβάτι.

 Οι ίδιες πληροφορίες όμως λένε, πως ο Μητροπολίτης και άτομα του περιβάλλοντος του δεν συναινούν στη διασωλήνωση, με τους ιατρούς να προσπαθούν να τους μεταπείσουν.

Άγνωστο το τι θα επακολουθήσει, με τις εξελίξεις να είναι δραματικές και να χάνεται έτσι πολύτιμος χρόνος. Πρόκειται για μια κατάσταση που δρα επιβαρυντικά για την υγεία του κ. Κοσμά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις