Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: Εικόνες από υδροστρόβιλο που κόβουν την ανάσα – ΒΙΝΤΕΟ

Ζάκυνθος: Εικόνες από υδροστρόβιλο που κ...

Πρωτόγνωρες εικόνες

Υδροστρόβιλος σχηματίστηκε στη Ζάκυνθο χθες λόγω της κακοκαιρίας που σάρωσε το νησί.

 Πρωτόγνωρες εικόνες αντίκρισαν την Δευτέρα οι κάτοικοι του νησιού του Ιονίου, όταν δημιουργήθηκε τεράστιος υδροστρόβιλος λίγα μέτρα από την στεριά στην περιοχή των Αλυκών.

 Το εκπληκτικό αυτό θέαμα, που άφησε τους ντόπιους άναυδους.

Όπως επικαλείται το imerazante.gr , οι άνεμοι ήταν τόσο ισχυροί που παρέσυραν τέντες, σκεπές, καλλιέργειες, ακόμη και δέντρα, με αποτέλεσμα αυτά να παρασυρθούν δεκάδες μέτρα μακριά.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το zantetimes.gr, πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές του νησιού, μεταξύ των οποίων είναι ο Παντοκράτορας, το Κερί και οι Αμπελόκηπο. Οι δυσκολίες δεν σταμάτησαν εκεί, αφού τα δέντρα που έπεσαν παρέσυραν κολώνες και καλώδια της ΔΕΗ, γεγονός που προκάλεσε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Οι Αρχές, η Πολιτική Προστασία της αντιπεριφέρειας και οι εθελοντές συσπειρώθηκαν, ώστε να απομακρύνουν τα πεσμένα δέντρα από τους δρόμους, με την δράση τους να είναι άμεση, αφού ήταν όλη την νύχτα σε κατάσταση επιφυλακής. Ακόμη, συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ επιδόθηκαν από τα μεσάνυχτα μέχρι πρωίας να αποκαταστήσουν τις βλάβες που προέκυψαν από την κακοκαιρία.

Αποκαλυπτικές είναι οι φωτογραφίες κατοίκων του νησιού – χρηστών των social media -, οι οποίες μαρτυρούν τα αποτελέσματα της χθεσινής κακοκαιρίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις