Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Τι λέει ο γιατρός του 46χρονου που δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο και πέθανε

Κορωνοϊός: Τι λέει ο γιατρός του 46χρονο...

Σύμφωνα με συγγενή του φοβόταν το εμβόλιο και τις παρενέργειες

Δεν κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη με τον κορονοϊό ένας 46χρονος πατέρας τριών παιδιών ανεμβολίαστος, καθώς έφυγε από τη ζωή.

O γιατρός του φέρεται πως τον συμβούλευε να μη νοσηλευθεί παρά το γεγονός ότι η κατάστασή του χειροτέρευε. Ο 46χρονος σύμφωνα με συγγενή του φοβόταν το εμβόλιο και τις παρενέργειες. Ηταν υγιέστατος, δεν κάπνιζε και δεν έπινε.

«Μετά την πρώτη εβδομάδα έχει κάποια επιπλοκή. Ο γιατρός του είπε ότι δεν χρειάζεται να πάει στο νοσοκομείο, ενώ η ακτινογραφία έδειξε ότι είχε ήπια πνευμονία. Και εκεί πιστεύω ότι έγινε το λάθος ότι με αυτή την ήπια πνευμονία που έδειξε η ακτινογραφία σε συνδυασμό ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό. Παρόλα αυτά να πάει στο νοσοκομείο και του είπε: ”Κάτσε στο σπίτι και θα το καταπολεμήσουμε από εδώ”. Από το νοσοκομείο μας είπαν γιατί δεν τον φέρατε νωρίτερα», τόνισε συγγενής του.

«Οι καταγγελίες είναι αβάσιμες και όταν γίνουν επίσημες, αν γίνουν θα απαντήσουμε αρμοδίως. Ο γιατρός δεν είναι αρνητής, είναι ένας σοβαρός επιστήμονας», ανέφερε ο δικηγόρος του γιατρού.

Η εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου επικοινώνησε με τον γιατρό που παρακολουθούσε τον 46χρονο που έχασε τη ζωή του, εξήγησε πως έχουν τα πράγματα αλλά δεν ήθελε να βγει ζωντανά στον αέρα της εκπομπής.

Είπε ότι η σύζυγος του 46χρονου μίλησε μαζί του και έψαχνε και άλλους γιατρούς κάνοντας προσπάθεια να κρατήσει τον ασθενή στο σπίτι με διάφορες θεραπείες.

Οταν ο γιατρός ρωτήθηκε αν τον συμβούλευσε για κάποια θεραπεία ή είδε τον ασθενή απάντησε ότι τον είδε. Όπως είπε έκανε γνωμάτευση, βάσει πρωτοκόλλου του έδωσε αντιβιώσεις, πήγε πολύ καλά και έπεσε ο πυρετός του. Υποστήριξε ότι όταν έπεσε το οξυγόνο του 46χρονου τον συμβούλευσε να πάει στο νοσοκομείο. Μετά πήγε σε άλλο γιατρό, πήρε περισσότερη θεραπεία και ύστερα από απεγνωσμένες προσπάθειες κάποιος γιατρός τον συμβούλευσε να πάρει οξυγόνο. Ο γιατρός ανέφερε ότι όταν κάποια περίπτωση δεν πάει καλά συστήνει στους ασθενείς να πάνε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις