Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχω χάσει το 80% των μαλλιών μου- Φοράω προσθετικά»

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχω χάσει το 80% των μ...

Τι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία της, όταν αποφάσισε να αφαιρέσει τον θυροειδή της, αλλά και τις επιπτώσεις που είχε στον οργανισμό της. Η κριτής του GNTM περιέγραψε όσα βίωσε, μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου και της εκπομπής Super Κατερίνα

«Αυτά τα μαλλιά που βλέπεις είναι προσθετικά, το 80% των μαλλιών μου το έχω χάσει. Αφαίρεσα τον θυροειδή μου  είχα πρόβλημα από πολύ μικρή. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα έπρεπε να αφαιρέσω τον θυροειδή μου. Πριν την πανδημία η κατάσταση είχε επιδεινωθεί, είχαν αρχίσει να κινδυνεύουν οι φωνητικές μου χορδές», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Και συνέχισε: «Από την αφαίρεση και μετά, ακόμα ταλαιπωρούμαι… Όταν το αφαιρέσεις θα αλλά το 70% της ζωής σου, μου είχε πει ο γιατρός μου. Σε μένα αυτό έγινε αφού είχα κάνει και τα παιδιά μου. Αυτό που έπαθα ήταν να χάσω τα μαλλιά μου. Θα μπορούσα να έχω χάσει τα μαλλιά μου ή τα δόντια μου. Το άλλο που συνέβη και με ταλαιπωρεί είναι ότι έχω γίνει αλλεργική σε πάρα πολλά πράγματα», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight