Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα χέρια της αποκάλυψαν το πρόβλημα υγείας της

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα χέρια της αποκάλυ...

Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στην πρόσφατη εθιμοτυπική επίσκεψη ενός αξιωματούχου του υπουργείου Άμυνας στο παλάτι, τα χέρια της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν μωβ

Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για την κατάσταση υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ. Πρόσφατα, η ίδια χωρίς να δώσει διευκρινίσεις, τόνισε πως «κανείς από εμάς δεν μπορεί να νικήσει το χρόνο» και απαντά σε όσα γράφονται με τον δικό της τρόπο.

Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στην πρόσφατη εθιμοτυπική επίσκεψη ενός αξιωματούχου του υπουργείου Άμυνας στο παλάτι, τα χέρια της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν μωβ, με ειδικούς να προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν την κατάσταση.

Σύμφωνα με την “Daily Mirror”, το γαλάζιο προς μωβ χρώμα αποκαλύπτει πρόβλημα στο κυκλοφορικό, γεγονός όμως που δεν ξαφνιάζει λόγω της ηλικίας της. Το σύνδρομο Raynaud’s, από το οποίο η βασίλισσα φαίνεται να πάσχει, δεν αφήνει το αίμα να κυκλοφορεί σωστά στον οργανισμό και ως αποτέλεσμα, δημιουργούνται χρωματικά σημάδια στο δέρμα. Τα μωβ χέρια της βασίλισσας Ελισάβετ δείχνουν πως έχει έλλειψη οξυγόνου στον οργανισμό της.

Και ενώ αυτή η άποψη είναι η πιο διαδεδομένη, αρκετοί επιστήμονες διαφωνούν και υποστηρίζουν πως τα μωβ χέρια της Ελισάβετ οφείλονται σε αναπνευστικό πρόβλημα (παροδικό ή χρόνιο) ή ακόμη και από καρδιοπάθειες. Και στις δύο περιπτώσεις, πάντως, είναι αντιμετωπίσιμο.

ΦΩΤΟ: Reuters

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις