Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μία φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης στο Σύλλογο Γονέων και Φίλων ατόμων με αυτισμό

Πάτρα: Μία φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης ...

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 14/11/2021 σε Ιταλικό εστιατόριο στο κέντρο της πόλης

Με τη συμμετοχή πολλών φίλων συμπολιτών, που παρέστησαν και τίμησαν με την παρουσία τους το Σύλλογο Γονέων και Φίλων των Ατόμων με Αυτισμό «Μίτος», πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικό γκαλά την περασμένη Κυριακή  14 Νοεμβρίου 2021 στο Daniele Ristorante Italiano, στην Μαιζώνος 157 (Μέγαρο Πραπόπουλου). Το εστιατόριο Daniele και ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων των Ατόμων με Αυτισμό «Μίτος» συναντήθηκαν με τους προσκεκλημένους φίλους τους για καλό σκοπό, σε μια ουσιαστικού και συμβολικού χαρακτήρα εκδήλωση, με κύριο σκοπό την ενδυνάμωση της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος, σας ευχαριστούμε όλους, όσοι παρευρεθήκατε και μας ενισχύσατε, καθώς και όσους το επιθυμούσατε, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπορέσατε να έρθετε, γιατί μας δίνετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε τον αγώνα μας. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Daniele, που προσφέρθηκε ανιδιοτελώς να οργανώσει ένα γεύμα με αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις,  και τα έσοδα διατέθηκαν  στο Σύλλογο «Μίτος», «ψυχή» του οποίου είναι ο Θωμάς Γκορίλας.

Δημόσιες ευχαριστίες και στους φιλανθρωπικούς και μη κερδοσκοπικούς συλλόγους της πόλης της Πάτρας, που με τη συμμετοχή των μελών τους συνέβαλλαν σημαντικά στην επιτυχία της εκδήλωσης. 

Μας δώσατε ιδιαίτερη ικανοποίηση, δύναμη και χαρά με την παρουσία σας, ενδυναμώνοντας τις κοινωνικές μας σχέσεις για καλό σκοπό, αναφέρει τέλος η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους συμπολίτες που παρευρέθηκαν ήταν ο βουλευτής Αχαΐας Ιάσονας Φωτήλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Νίκος Νικολόπουλος και η σύζυγος του Τασία Μανωλοπούλου, η Κατερίνα Σολωμού και πολλοί άλλοι. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις