Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θάνατος Σήφη Βαλυράκη: Ανατροπή στην υπόθεση - Δεν μπαίνει στο αρχείο

Θάνατος Σήφη Βαλυράκη: Ανατροπή στην υπό...

Είχε βρήκε τραγικό θάνατο στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας

Δικαιώνονται οι προσπάθειες της οικογένειας του Σήφη Βαλυράκη καθώς η υπόθεση του θανάτου του πρώην υπουργού δεν θα μπει τελικά στο αρχείο. Υπενθυμίζεται πως τον Ιανουάριο του 2021 ο Σήφης Βαλυράκης βρήκε τραγικό θάνατο στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας στην Εύβοια. Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του άλλοτε υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ είχε κάνει λόγο για ανθρωποκτονία, ζητώντας να διεξαχθούν όλες οι απαραίτητες έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Τον Οκτώβριο, η οικογένεια Βαλυράκη είχε προχωρήσει εκ νέου σε αίτημα συνέχισης των ερευνών, κάτι που αρχικά είχε απορριφθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας. Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η Εισαγγελία Εφετών της Χαλκίδας έκανε δεκτό το αίτημα που κατέθεσαν οι συνήγοροι της οικογένειας και έτσι η δικογραφία δεν θα μπει στο αρχείο.

Αντιθέτως, θα επιστρέψει στην Εισαγγελία για άσκηση δίωξης για ανθρωποκτονία και στη συνέχεια στον Ανακριτή για τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του Σήφη Βαλυράκη και αν υπάρχει εμπλοκή κάποιου προσώπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις