Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιατρός αποκαλύπτει τι ακούει στα νοσοκομεία από αρνητές- "Μας τραβάνε βίντεο την ώρα που διασωληνώνουμε κόσμο"

Γιατρός αποκαλύπτει τι ακούει στα νοσοκο...

Στα ΤΕΠ προσήλθαν πάνω από 700 άτομα εκ των οποίων το 30% μετέβη στα «Επείγοντα» με υποψία για covid, ανέφερε μεταξύ άλλων

Τις δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες εργάζονται καθημερινά οι υγειονομικοί έχοντας να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό αλλά και τους αρνητές, περιέγραψε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», Παναγιώτης Τουχτίδης, μιλώντας στον Real Fm 107,1. Αποκάλυψε ορισμένα από όσα ισχυρίζονται οι αρνητές, που αρνούνται να νοσηλευτούν και να διασωληνωθούν.

 

 

 

Ακούμε καθημερινά σημεία και τέρατα

«Ακούμε καθημερινά «σημεία και τέρατα”. Αντιμετωπίζουμε την τρέλα του καθενός» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τουχτίδης και ανέφερε περιστατικά αρνητών που πετούν τις μάσκες οξυγόνου και βγαίνουν στους διαδρόμους ή βιντεοσκοπούν με τα κινητά τηλέφωνα τους νοσηλευτές και τους γιατρούς την ώρα που διασωληνώνουν ασθενείς. Επίσης αποκαλύπτει δηλώσεις αρνητών που σοκάρουν: «Μας λένε ότι τους δίνουμε ασετιλίνη αντί για οξυγόνο για να πεθάνουν», αναφέρει το GRTimes.

Ο κ. Τουχτίδης αναφέρθηκε και στην τελευταία εφημερία του «Παπαγεωργίου» που έληξε σήμερα το πρωί. Στα ΤΕΠ προσήλθαν πάνω από 700 άτομα εκ των οποίων το 30% μετέβη στα «Επείγοντα» με υποψία για covid.

 

Λίγο πριν το υγειονομικό κραχ…

Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο νοσηλεύονται σε απλές κλίνες covid 120 άτομα, «τα περισσότερα έως σήμερα σε αυτό το κύμα», 25 διασωληνωμένα σε ΜΕΘ και 8 στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, ενώ οι νέες εισαγωγές σήμερα ήταν 35 με 14 ύποπτα δείγμα να βρίσκονται ακόμη υπό έλεγχο.

Αναφερόμενος στις αντοχές του ΕΣΥ ο κ. Τουχτίδης τόνισε πως «αν και ζορισμένο, το σύστημα εμφανίζει τάση σταθεροποίησης σε υψηλά επίπεδα, λίγο πριν το υγειονομικό κραχ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις