Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δωρεάν εξετάσεις μαστού στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά έγιναν σε Ακράτα και Σελιανίτικα

Δωρεάν εξετάσεις μαστού στη μνήμη της Φώ...

Με πρωτοβουλία της Καθηγήτριας Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κατερίνας Γρ. Σολωμού & σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΠΑ Δήμου Αιγιαλείας

Δωρεάν εξετάσεις μαστού (υπερηχογραφήματα - ελαστογραφίες) σε γυναίκες στην Ακράτα και τα Σελιανίτικα του Δήμου Αιγιαλείας πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 η Καθηγήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κατερίνα Γρ. Σολωμού, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας Μαρίας Τσουκαλά.

Η δράση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά και η κ. Σολωμού συμμετείχε προσφέροντας εθελοντικά τις ιατρικές της υπηρεσίες, στέλνοντας το δικό της μήνυμα:

«Ο τακτικός προληπτικός έλεγχος  του μαστού και η έγκαιρη διάγνωση των παθήσεών του σώζουν ζωές» ανέφερε σε δήλωσή της η Κατερίνα Σολωμού, υπογραμμίζοντας την αξία της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης των πολιτών, ιδίως στις απομακρυσμένες περιοχές που δεν έχουν άμεση πρόσβαση και δεν υποβάλλονται σε τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η κ. Σολωμού είχε προβεί και πέρυσι εθελοντικά σε προληπτικό έλεγχο μαστού σε γυναίκες στους Δήμους Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου.

 

Στη φωτ. διακρίνονται, η αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιατρικής του Παν/μίου Πατρών Κατερίνα Σολωμού με την πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑ Μαρία Τσουκαλά & τον  πρόεδρο της Κοινότητας Σελιανιτίκων, Γιώργο Ρόζο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις