Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κατ. Σολωμού: Η τεράστια προσφορά της Φώφης Γεννηματά στη δημοκρατική παράταξη και στον τόπο, θα μείνει ανεκτίμητη

Κατ. Σολωμού: Η τεράστια προσφορά της Φώ...

Θα λείψει σε όλους μας, ειδικά σε όσους είχαμε την τιμή να την γνωρίσουμε, να συνεργαστούμε μαζί της και να μας εμπιστευθεί, αναφέρει

Η Καθηγήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων και Τομεάρχης Υγείας του ΚΙΝ.ΑΛ. Αχαΐας, Κατερίνα Γρ. Σολωμού εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την απώλεια της εν ενεργεία προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ., Φώφης Γεννηματά.

Η δήλωση της κ. Σολωμού έχει ως εξής:

«Βαριά θλίψη προκαλεί σε όλους μας ο θάνατος της προέδρου του Κινήματος μας Φώφης Γεννηματά. Η απουσία της, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην παράταξή μας, αλλά και στον πολιτικό κόσμο γενικότερα. Έδωσε μια νέα μάχη με γενναιότητα, όμως αυτή τη φορά δεν βγήκε νικήτρια.

Η τεράστια προσφορά της στη δημοκρατική παράταξη και στον τόπο, θα μείνει ανεκτίμητη.

Θα λείψει σε όλους μας, ειδικά σε όσους είχαμε την τιμή να την γνωρίσουμε, να συνεργαστούμε μαζί της και να μας εμπιστευθεί. Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω την αγωνία της, όλους αυτούς τους μήνες για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας και την αντιμετώπιση της. Την αγωνία της, για το σύστημα υγείας και την αντοχή του και τις συνεχείς συνεδριάσεις και τηλεδιασκέψεις με τους υπεύθυνους υγείας του ΚΙΝ.ΑΛ. και με γιατρούς σε όλη την Ελλάδα με στόχο την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών υγείας για κάθε περιοχή, ξεχωριστά. Αγαπημένη Φώφη θα μας λείψεις»….

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις