Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι απαντά ο Δήμος Πατρέων για την έλλειψη χώρου στάθμευσης: Υπάρχει δημοτικό δωρεάν πάρκινγκ στην οδό Αθηνών

Τι απαντά ο Δήμος Πατρέων για την έλλειψ...

Εντός του παλαιού αμαξοστασίου του ΟΣΕ, στον Άγιο Διονύσιο & εξυπηρετεί περισσότερα από 300 οχήματα

Με αφορμή σχόλια σε μερίδα του τοπικού Τύπου για έλλειψη χώρου στάθμευσης και πρόκληση προβλημάτων στην οδό Αθηνών, ο Δήμος Πατρέων απαντά με ανακοίνωση του υπενθυμίζοντας όπως αναφέρει, ότι από τον Ιανουάριο του 2019 ο Δήμος διαμόρφωσε και λειτουργεί, στη βόρεια πλευρά της πόλης, δωρεάν χώρο στάθμευσης εντός του παλαιού αμαξοστασίου του ΟΣΕ, στον Άγιο Διονύσιο, παραπλεύρως της οδού Αθηνών.

Ο συγκεκριμένος χώρος εξυπηρετεί περισσότερα από 300 οχήματα και έχουν τοποθετηθεί, επί της Αθηνών, οι απαραίτητες σημάνσεις για να οδηγούνται και να παρκάρουν εκεί τα οχήματά τους οι οδηγοί, ώστε στη συνέχεια πεζοί να προσεγγίζουν το κέντρο της πόλης ή την εκεί περιοχή.

Η δημιουργία πλατείας στον εναπομείναντα κοινόχρηστο χώρο του πρώην άλσους Αγίου Αλεξίου, αποτελεί σπουδαίο έργο για την περιοχή. Θα είναι ένας νέος χώρος αναψυχής στον οποίο θα βρίσκουν διέξοδο οι κάτοικοι και τα παιδιά. Αυτή είναι η προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, η οποία καλεί εκ νέου τους κατόχους οχημάτων να κάνουν χρήση του δημοτικού  δωρεάν χώρου στάθμευσης στον ΟΣΕ, επί της οδού Αθηνών.      

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις