Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ Αντώνης Κουνάβης συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μπάκο

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ Αντώνη...

Επίοης κατόπιν επιθυμίας του, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Κουνάβης συναντήθηκε και με το προεδρείο του σωματείου Ρομά της Κάτω Αχαΐας «Άγιος Ταξιάρχης»

Στο πλαίσιο των επαφών του με τοπικούς φορείς, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ – Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας, Αντώνης Κουνάβης συναντήθηκε με τον αναπληρωτή διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Δημήτρη Μπάκο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Αντώνης Κουνάβης ενημερώθηκε εκτενώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, εν μέσω της πανδημίας, το εμβληματικό νοσηλευτικό ίδρυμα της Δυτικής Ελλάδας.

Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι η ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας θα σταθεί αρωγός σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία του, κυρίως σε ό, τι αφορά την ενίσχυση του σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.    

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑ

Εξάλλου, κατόπιν επιθυμίας του, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Κουνάβης συναντήθηκε και με το προεδρείο του σωματείου Ρομά της Κάτω Αχαΐας «Άγιος Ταξιάρχης», από το οποίο είχε μια αναλυτική ενημέρωση για τις προβληματικές συνθήκες διαβίωσης τους και τις αντιξοότητες με τις οποίες είναι αντιμέτωποι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω πρωτοβουλία του Αντώνη Κουνάβη αντικατοπτρίζει το κυβερνητικό ενδιαφέρον για την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των Ρομά, έχοντας ως μακροπρόθεσμο ορίζοντα την ολιστική ένταξη τους στον κοινωνικό ιστό.    

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις