Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Πάνω από 1.000 έλεγχοι σε εστίαση και λιανεμπόριο

Αχαϊα: Πάνω από 1.000 έλεγχοι σε εστίαση...

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου μέχρι το απόγευμα της Κυριακής

Μπαράζ ελέγχων το Σαββατοκύριακο σε Πάτρα, Αίγιο, Κάτω Αχαϊα, Καλάβρυτα και Ερύμανθο για την τήρηση των νέων περιοριστικών μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ από το Σάββατο σε όλη τη χώρα και αφορούν στην προσέλευση των ανεμβολίαστων σε εστίαση και λιανεμπόριο.

Αστυνομικά κλιμάκια από τις 6 το πρωί του Σαββάτου μέχρι και τις 6 το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποίησαν 1.161 ελέγχους σε όλο το νομό Αχαϊας οι παραβάσεις ωστόσο που διαπίστωσαν ήταν ελάχιστες, αφού επιβλήθηκε 15νθημερη αναστολή λειτουργίας σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ενώ βεβαιώθηκαν 43 παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η παράβαση στο κατάστημα αφορά σε επιχείρηση των Καλαβρύτων, λίγο έξω από την πόλη, όπου συνελήφθη ιδιοκτήτρια καφέ γιατί είχε επιτρέψει την είσοδο στο κατάστημα σε πελάτη που δεν είχε πιστοποιητικο εμβολιασμού ή νόσησης. Στην επιχείρηση βεβαιώθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και λουκέτο 15 ημερών και στον θαμώνα πρόστιμο 300 ευρώ.

Στην Αιγιάλεια  καταγράφηκαν 5 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας εντός οχημάτων και στην λαϊκή αγορά.

Στον Ερύμανθο, βεβαιώθηκαν δυο παραβάσεις για μη χρήση μάσκας από υπαλλήλους, στους οποίους και επιβλήθηκαν συνολικά πρόστιμα 600 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις