Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο σταρ Ράιαν Ρέινολντς ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από το Χόλιγουντ

Ο σταρ Ράιαν Ρέινολντς ανακοίνωσε ότι θα...

Ο δε συμπρωταγωνιστής του στο φιλμ "Red Notice", Ντουέιν Τζόνσον δήλωσε πως δεν θα χρησιμοποιεί πλέον πραγματικά πυροβόλα όπλα στη διάρκεια των γυρισμάτων στις ταινίες του

Ο Καναδός κινηματογραφικός σταρ Ράιαν Ρέινολντς – Ryan Reynolds εξήγησε τον λόγο, για τον οποίο αποφάσισε να κάνει «διάλειμμα» από την υποκριτική μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του επερχόμενου χριστουγεννιάτικου φιλμ του Apple TV+, «Spirited».

«Απλώς προσπαθώ να δημιουργήσω λίγο περισσότερο χώρο για την οικογένειά μου, τη σύζυγό μου Μπλέικ Λάιβλι και τις τρεις κόρες μου και χρόνο μαζί τους» είπε ο Ρέινολντς στο The Hollywood Reporter.

«Ξέρεις, δεν κερδίζεις πραγματικά αυτόν τον χρόνο πίσω».

Ο 45χρονος ηθοποιός από το Βανκούβερ, με ανάρτησή του στο Instagram στις 16 Οκτωβρίου γνωστοποίησε ότι τα γυρίσματα της ταινίας «Spirited» έχουν ολοκληρωθεί.

Ο Ρέινολντς είπε ακόμη ότι πριν από τρία χρόνια δεν θα έλεγε «ναι» σε μία τόσο απαιτητική ταινία.

«Με το τραγούδι, τον χορό και συμπρωταγωνιστή τον Γουίλ Φέρελ πολλά όνειρά μου έγιναν πραγματικότητα» έγραψε.

«Ιδανική στιγμή για ένα μικρό διάλειμμα από τις ταινίες. Θα μου λείψει κάθε δευτερόλεπτο της συνεργασίας με αυτήν την προικισμένη ομάδα δημιουργών και καλλιτεχνών» πρόσθεσε.

Ο Ράιαν Ρέινολντς έχει μετοχές στις εταιρείες  σε Aviation Gin, Mint Mobile, Maximum Effort Marketing και Wrexham AFC.

Στο μεταξύ ο Ρέινολντς μαζί και με την Γκαλ Γκαντότ και τον Ντουέιν Τζόνσον συμπρωταγωνιστούν στην περιπέτεια με κωμικά στοιχεία «Red Notice» σε σκηνοθεσία  Rawson Marshall Thurber που ξεκινά αυτό το τριήμερο να προβάλλεται στις ΗΠΑ ενώ παίζεται και στην χώρα μας και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare από την Πέμπτη 4/11.

Ο δε Ντουέιν Τζόνσον που φιγουράρει και στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Vanity Fair με αφορμή το πρόσφατο συμβάν θανάσιμου τραυματισμού στο σετ γυρισμάτων της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν, δήλωσε πως δεν θα χρησιμοποιεί πλέον πραγματικά όπλα στις ταινίες του

Ο 49χρονος Αμερικανός πρωταγωνιστής Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός και με το προσωνύμιο "The Rock", δεσμεύτηκε την Πέμπτη 4/11/2021 να μην χρησιμοποιεί πλέον πραγματικά πυροβόλα όπλα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στις ταινίες του, μετά τον θάνατο της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς, την οποία πυροβόλησε κατά λάθος ο 63χρονος Άλεκ Μπάλντουιν.

Ο Τζόνσον δήλωσε «συντετριμμένος» από την είδηση του θανάτου της διευθύντριας φωτογραφίας, με την τραγωδία αυτή να τον οδηγεί στο να επαναξιολογήσει τη χρήση των πυροβόλων όπλων στα γυρίσματα των ταινιών, που αναλαμβάνει η εταιρεία παραγωγής του Seven Bucks Productions,όπως εξήγησε ο ίδιος σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Variety.

«Μια ζωή χάθηκε», δήλωσε ο 49χρονος ηθοποιός, ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ.

«Δεν μπορώ να μιλάω παρά μόνο για εμένα τον ίδιο, όμως μπορώ να σας πω, αδιαμφισβήτητα, ότι σε όλες τις ταινίες στις οποίες θα εργαστούμε με τη Seven Bucks Productions - δεν έχει σημασία αν θα είναι ταινία ή τηλεοπτική σειρά ή σε οτιδήποτε άλλο αναλάβουμε την παραγωγή, δεν θα χρησιμοποιούμε πλέον καθόλου αληθινά όπλα», είπε ο The Rock.

Η εταιρεία παραγωγής θα χρησιμοποιεί πλέον πλαστικά όπλα και τα ειδικά εφέ που θα χρειάζονται θα προστίθενται στη διαδικασία post-production.

Με πληροφορίες & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture