Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός των 2 ρεμάτων στην κοινότητα Σελιανιτίκων

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός των 2 ρεμάτων ...

Από την Π.Ε. Αχαΐας και το Δήμο Αιγιαλείας – Είχαν να καθαριστούν αρκετά χρόνια

Μετά από αίτημα του Προέδρου του Κοινοτικού συμβουλίου Σελιανιτίκων Γιώργου Ρόζου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενέταξε στον προγραμματισμό της, εργασίες καθαρισμού των δυο ρεμάτων, τα οποία διέρχονται στα διοικητικά όρια της κοινότητας. Οι γενόμενες παρεμβάσεις καθαρισμού των ρεμάτων συμπεριλάμβαναν εργασίες απομάκρυνσης από φερτά υλικά, καλάμια, υπερβολική βλάστηση αλλά και λογής απορρίμματα (με την συνδρομή συνεργείου της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Αιγιαλείας), όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου για τις καίριες επεμβάσεις καθαρισμού των δυο ρεμάτων, ευχαριστώντας, παράλληλα, την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας και τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αιγιαλείας για την αγαστή συνεργασία και την σχεδόν άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα της Κοινότητας.

Για την ιστορία τα δυο αυτά ρέματα με τις τοπικές ονομασίες "Θολούρα" και "Βρωμολάγκαδο", αντίστοιχα, είχαν αρκετά χρόνια πίσω να καθαριστούν, με την τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε καθαρισμός να είναι μετά από αίτημα και πάλι του Γιώργου Ρόζου, με την ιδιότητα τότε του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις