Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

GNTM 4: Βγήκαν τα μαχαίρια στο ριάλιτι -«Προδοσία» της Κυβέλης σε βάρος του Κωνσταντίνου

GNTM 4: Βγήκαν τα μαχαίρια στο ριάλιτι -...

«Πισώπλατη μαχαιριά»

Βγήκαν τα μαχαίρια και τα… φτυάρια στην δοκιμασία του GNTM 4 το βράδυ της Τρίτης, πριν καν καλά, καλά τα μοντέλα καθίσουν στο μισοφέγγαρο για τη φωτογράφηση αποχώρησης.

Η φαντασμαγορική ατμόσφαιρα θρυλικών clubs εμπνέει το σημερινό σκηνικό στο GNT4. Ένα φεγγάρι αιωρείται πάνω από μια επιφάνεια νερού και τα μοντέλα καλούνται να ποζάρουν πάνω του ως λαμπεροί performers.

Πριν ακόμη ξεκινήσει η φωτογράφηση και καθώς η Κυβέλη είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το desavantage, ο Γιώργος Καράβας της ζήτησε να ορίσει τον συμπαίκτη της που θα ξεκινούσε από μειονεκτική θέση την δοκιμασία του GNTM 4.

Η Κυβέλη έδειξε τον Κωνσταντίνο, έναν διαγωνιζόμενο με τον οποίο είχε έρθει πιο κοντά το τελευταίο διάστημα στο σπίτι του GNTM 4. Όπως είπε, το μοντέλο είναι ένας από τους δυνατούς διαγωνιζόμενους του παιχνιδιού και πολύ ικανός στην κίνηση, που είναι και το ζητούμενο της δοκιμασίας.

Βίντεο: «Πισώπλατη μαχαιριά» η επιλογή της Κυβέλης
Ωστόσο, ο συμπαίκτης της δεν έλαβε αυτή την απόφαση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. «Νιώθω προδομένος» είπε ο Κωνσταντίνος όταν έλαβε τον λόγο. Ο διαγωνιζόμενος του GNTM 4 έκανε λόγο για πισώπλατη μαχαιριά, πολλώ δε μάλλον αυτή τη στιγμή «που ξέρει η ίδια ότι δεν είμαι στα πολύ καλά μου».

Βίντεο: Σούσουρο γύρω από την απόφαση της Κυβέλης
Η απόφαση της Κυβέλης, αλλά και η αντίδραση του Κωνσταντίνου άναψε τα αίματα μεταξύ των διαγωνιζομένων του GNTM 4 που σχολίασαν ιδιαίτερα δηκτικά την αντίδραση των δύο παικτών. Ειδικά για τον Κωνσταντίνο όλοι σχολίασαν πως αντέδρασα υπερβολικά δραματικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight