Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Μαριάννα Σταματιάδου: Το ΔΗΠΕΘΕ έχει Δ.Σ. και αυτό πρέπει να λαμβάνει αποφάσεις πράγμα που δεν γίνεται

Μαριάννα Σταματιάδου: Το ΔΗΠΕΘΕ έχει Δ.Σ...

Σχετικά με την αναστάτωση στη Δραματική Σχολή

"Το ΔΗΠΕΘΕ έχει Δ.Σ. και αυτό πρέπει να λαμβάνει αποφάσεις, πράγμα που δεν γίνεται" σχολιάζει το μέλος του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Μαριάννα Σταματιάδου σχετικά με τις εξελίξεις στη Δραματική Σχολή του ΔΗΠΕΘΕ και την απομάκρυνση έξι καθηγητών.

"Σκοπός όλων όσων αγαπούν και αγωνίζονται για το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. είναι η άρτια λειτουργία τόσο του θέατρου όσο και της σχολής. Η Δραματική σχολή ήταν όνειρο ζωής για μένα και πάλεψα πολλά χρόνια και πολλές δυσκολίες για την δημιουργία της" λέει η κ. Σταματιάδου και συνεχίζει:

"Ο πρώτος καλλιτεχνικός με τον οποίο παλέψαμε για την δημιουργία της ήταν ο αείμνηστος ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΛΗΣ αλλά τελικά πραγματοποιήθηκε με τις ακούραστες προσπάθειες του ΘΟΔΩΡΗ ΑΜΠΑΖΗ. Στο παρελθόν έγιναν προσπάθειες από την νυν Δημοτική Αρχή να κλείσει η Σχολή αλλά με την σθεναρή μας αντίσταση και την βοήθεια πάρα πολλών συμπολιτών μας αλλά και συμπαράσταση πολλών εμπνευσμένων ανθρώπων απο όλη την Ελλάδα ΔΕΝ τα κατάφεραν!!!

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. έχει Δ.Σ. το οποίο οφείλει να ενημερώνεται και να λαμβάνει αποφάσεις πράγμα που δεν γίνεται, οι αποφάσεις λαμβάνονται απο τον πρόεδρο και απλώς μας τις ανακοινώνει, βέβαια η πλειοψηφία του συμβουλίου είναι της Δημοτικής Αρχής και δεν πρόκειται βέβαια να αντιδράσει!!! Έτσι έγινε και ΤΩΡΑ. Η σχολή μας είναι πανελληνίως αναγνωρισμένη και έχουμε σπουδαστές απο όλη την Ελλάδα που θέλουν να θητεύσουν δίπλα σε καταξιωμένους καθηγητές. Ποιος θέλει να τους διώξει και γιατί? Η Σχολή μας είναι αυτή που είναι γιατί ένα υψηλού επιπέδου διδακτικό προσωπικό. Πάνω απο όλα μας ενδιαφέρουν τα παιδιά που μας εμπιστεύονται. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΟΛΗ!!!
Έχω εμπιστοσύνη στον καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Λουκά Θάνο και τον υπεύθυνο σπουδών κ. Περικλή Μουστάκη ότι θα κάνουν το καλύτερο, εγώ θα είμαι στο πλευρό τους.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ
ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΠΑΤΡΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΠΑΤΡΑΣ"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture