Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άλεκ Μπάλντουιν: Η τελευταία φωτογραφία της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα πριν σκοτωθεί

Άλεκ Μπάλντουιν: Η τελευταία φωτογραφία ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

«Πάγωσε» το Χόλιγουντ – και όχι μόνο – στο άκουσμα της είδησης ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί ο Άλεκ Μπάλντουιν η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας έχασε τη ζωή της, όταν ο γνωστός ηθοποιός την πυροβόλησε κατά λάθος. Ο ηλεκτρολόγος της ταινίας, που κρατούσε την ετοιμοθάνατη Αλίνα Χάτσινς στην αγκαλιά του, μοιράστηκε στα social media την τελευταία φωτογραφία της από το σημείο της τραγωδίας και έκανε λόγο για «αμέλεια και αντιεπαγγελματισμό».

Το σοκαριστικό δυστύχημα στο σετ του γουέστερν Rust στο Νέο Μεξικό σημειώθηκε την Πέμπτη (21/10), όταν ο Άλεκ Μπάλντγουιν πυροβόλησε με όπλο – ρέπλικα που υποτίθεται πως είχε άσφαιρα. Ο Serge Svetnoy, ο επικεφαλής ηλεκτρολόγος στο σετ των γυρισμάτων, στεκόταν δίπλα στην 42χρονη Αλίνα Χάτσινς όταν δέχθηκε την σφαίρα που την σκότωσε στο στήθος. 

Όπως περιγράφει και σε ανάρτησή του, η 42χρονη αφού τραυματίστηκε, σκόνταψε πίσω και πριν καταρρεύσει είπε: «Δεν νιώθω τα πόδια μου». Κάνει επίσης λόγο για «αμέλεια και αντιεπαγγελματισμό», κατηγορώντας τους υπεύθυνους που δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, προσλαμβάνοντας μια άπειρη οπλουργό.

 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsergey.svetnoy%2Fposts%2F7126586147366790&show_text=true&width=500

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις τελευταίες μαρτυρίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το γραφείο του σερίφη του Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, ο Άλεκ Μπάλντουιν πραγματοποιούσε πρόβα με το όπλο μπροστά από την κάμερα.

Ο ηθοποιός φέρεται να καθόταν σε ένα παγκάκι έξω από την ψεύτικη εκκλησία στο Bonanza Creek Ranch και έκανε πρόβες για το πώς θα έβγαζε το όπλο στην ταινία. Ο Άλεκ Μπάλντουιν τραβούσε το όπλο και σημάδευε την κάμερα πίσω από την οποία βρισκόταν η Αλίνα Χάτσινς και ο 48χρονος, Τζόελ Σόουζα. 

Ο σκηνοθέτης κατέθεσε στην αστυνομία πως κοιτούσε πάνω από τον ώμο της Αλίνα Χάτσινς και άκουσε κάποιον να λέει τη φράση «ψυχρό όπλο» (cold gun). Στη συνέχεια άκουσε ένα δυνατό «ποπ», ενώ όπως είπε οι τεχνικοί εκείνη την ώρα είχαν πάει για μεσημεριανό και δεν είναι σίγουρος αν το όπλο είχε όντως ελεγχθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight