Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αντίο στον 59χρονο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, τον Γκάνθερ από τα τηλεοπτικά «Φιλαράκια»

Αντίο στον 59χρονο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, ...

Έσβησε μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο του προστάτη - Αρκετοί φαν τον είχαν χαρακτηρίσει ως το «έβδομο φιλαράκι» της περίφημης σειράς

Συγκίνηση στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο προξένησε η είδηση ότι πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο ηθοποιός Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ - James Michael Tyler, ο γνωστός Γκάνθερ από τα τηλεοπτικά «Φιλαράκια - Friends», μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο του προστάτη.

O Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, ο τηλεοπτικός Γκάνθερ από την σειρά «Friends» είχε γεννηθεί στις 28 Μαΐου 1962, στο Γκρίνγουντ, στο Μισισίπι των ΗΠΑ και πέθανε την Κυριακή 24/10/2021 το πρωί σε ηλικία 59 ετών από καρκίνο του προστάτη στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Ο Τάιλερ είχε διαγνωστεί με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη τον Σεπτέμβριο του 2018, πριν από 3 χρόνια, κάτι που τον έκανε να απουσιάζει από τα γυρίσματα του περίφημου reunion των «Friends». «Ο Τζέιμς ήταν ένας αληθινά ευγενικός και γλυκός άνθρωπος. Όταν ξεκίνησε ως ένας έξτρα στο “Friends” το μοναδικό του πνεύμα μας τράβηξε τα βλέμματα και ξέραμε ότι έπρεπε να τον κάνουμε χαρακτήρα στην σειρά. Έκανε την ανεκπλήρωτη αγάπη του Γκάνθερ απίστευτα οικεία. Η καρδιά μας είναι στη σύζυγό του, Τζένιφερ Κάρνο», δήλωσαν οι δημιουργοί της σειράς «Friends» Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν.

Ο μάνατζέρ του σε δήλωση του ανέφερε πως «οι αγαπημένοι του Μάικλ τον ήξεραν ως ηθοποιό, μουσικό, υπέρμαχος της ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο και στοργικό σύζυγο. Ο Μάικλ αγαπούσε τη ζωντανή μουσική, επευφημώντας τους Clemson Tigers του και συχνά βρισκόταν σε διασκεδαστικές και απρογραμμάτιστες περιπέτειες. Αν τον γνωρίσατε μια φορά, κάνατε έναν φίλο για μια ζωή».

Επίσης και η επίσημη σελίδα της σειράς «Friends» ανέβασε στο twitter το νέο για τον θάνατο του ηθοποιού, όπως αναφέρει η ανάρτηση του flix.gr.

Ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ έγινε ευρύτερα γνωστός από την πολύ δημοφιλή σειρά «Friends» στον ρόλο του Γκάνθερ, του ιδιοκτήτη το καφέ Central Perk, ο οποίος ήταν και κρυφά ερωτευμένος με την Ρέιτσελ την ηρωίδα της Ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού Τζένιφερ Άνιστον. Ο Τάιλερ έκανε την εμφάνισή του ως έξτρα χαρακτήρας στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς, αλλά επέστρεψε ως γκεστ σταρ σε αρκετά επεισόδια των δέκα συνολικά σεζόν της σειράς. Μάλιστα αρκετοί φαν τον είχαν χαρακτηρίσει ως και το «έβδομο φιλαράκι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight