Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΈΤΣΙ έγινε εκατομμυριούχος η Κόρτνεϊ Κοξ πριν τα "Φιλαράκια"- Το κρυφό της ταλέντο

ΈΤΣΙ έγινε εκατομμυριούχος η Κόρτνεϊ Κοξ...

Το οικονομικό success story

Η Κόρτνει Κοξ πριν γίνει διάσημη ανά τον πλανήτη με τη συμμετοχή της στα «Φιλαράκια» ασχολούνταν επαγγελματικά με κάτι εντελώς διαφορετικό.

Σύμφωνα με τον συνάδελφό της και πρώην συμπρωταγωνιστή της, Robert Duncan McNeill, η διάσημη ηθοποιός αγόραζε σπίτια, τα ανακαίνιζε και μετά τα πουλούσε. Ο ηθοποιός μίλησε στο podcast The Delta Flyers και αποκάλυψε πως η Κόρτνεϊ τη δεκαετία του 80 είχε βρει αυτόν τον τρόπο για να βγάζει χρήματα και μάλιστα... αρκετά εκατομμύρια, όπως αποκάλυψε.

«Τότε κάναμε πολλή παρέα. Ήταν ήδη ηθοποιός αλλά δεν έβγαζε αρκετά χρήματα. Μόλις κατάφερε και αγόρασε ένα σπίτι, το έφτιαξε, το ανακαίνισε ριζικά και μετά αποφάσισε να το πουλήσει. Όταν είδε ότι έβγαλε κάποια χρήματα αποφάσισε να το κάνει... επάγγελμα. Της άρεσε πολύ να τα διακοσμεί και να τα αλλάζει. Έβαζε το προσωπικό της γούστο και μετά τα πουλούσε με ευκολία» αποκάλυψε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Λίγο μετά υπέγραψε στα Φιλαράκια και έβγαζε ένα εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο, δεν είχε ανάγκη να πουλά σπίτια».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight