Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γρ. Αλεξόπουλος: Αποχαιρετάμε τη μαχήτρια Φώφη Γεννηματά

Γρ. Αλεξόπουλος: Αποχαιρετάμε τη μαχήτρι...

"Μας αφήνει κληρονομιά και παράδειγμα την αξιοπρέπειά της, την συνέπεια, την εντιμότητα και το ήθος της, ως τρόπο για να πορεύεται κανείς στα δημόσια πράγματα"

Με ανακοίνωσή του ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος αποχαιρετά τη Φώφη Γεννηματά: 

Η σημερινή μέρα είναι μέρα βαθιάς θλίψης για το Κίνημά μας και τους ανθρώπους του, αλλά και για την πολιτική ζωή της χώρας. Η Φώφη Γεννηματά που σήμερα μας αποχαιρέτησε τόσο ξαφνικά, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της πορείας της στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη και έγινε μέρος της ιστορίας της αφήνοντας παρακαταθήκη το έργο και τους αγώνες της για ένα καλύτερο αύριο.

Μας αφήνει κληρονομιά και παράδειγμα την αξιοπρέπειά της, την συνέπεια, την εντιμότητα και το ήθος της, ως  τρόπο για να πορεύεται κανείς στα δημόσια πράγματα.

Δώσαμε μαζί της πολλούς και μεγάλους αγώνες μέσα από τις τάξεις  του ΠΑΣΟΚ για την δημοκρατία, την κοινωνική ισότητα, την δικαιοσύνη. Τη ζήσαμε σαν πολιτικό αλλά και σαν άνθρωπο. Μας άγγιξε με τις πολιτικές απόψεις της αλλά και με τις προσωπικές της μάχες που τις έδωσε με ψυχή λιονταριού.

Την αποχαιρετούμε με λύπη και με πολλές αναμνήσεις από μια διαδρομή που ήταν πλούσια σε ιδέες, αξίες και συγκινήσεις. Μια διαδρομή που καταξίωσε τη γυναίκα, την μητέρα, τη σύζυγο, την πολιτικό, τη δική μας σύντροφο στους αγώνες για μια καλύτερη Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις