Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας συμμετείχε στην κινητοποίηση στο 7ο Λύκειο

Πάτρα: Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας συμμετείχ...

Τα παιδιά μας έχουν δίκιο, η κυβέρνηση κάνει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θα έπρεπε να έχει πράξει για να στηρίξει & να αναβαθμίσει τη δημόσια παιδεία και εκπαίδευση

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή Πελετίδη, συμμετείχε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 στην κινητοποίηση – διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν οι μαθητές του 7ου ΓΕΛ Πάτρας ενάντια στη συγχώνευση τμημάτων που έχει δρομολογηθεί στο σχολείο τους, όπως και στα σχολεία όλης της χώρας.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού σε δήλωσή του προς τα Μέσα ενημέρωσης είπε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ο Δήμος δεν στηρίζει απλώς, είναι μέσα στην κινητοποίηση. Τα παιδιά μας έχουν δίκιο. Η κυβέρνηση κάνει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θα έπρεπε να έχει πράξει για να στηρίξει και να αναβαθμίσει τη δημόσια παιδεία, τη δημόσια εκπαίδευση.

Αντί να μειώνει τον αριθμό των μαθητών ανά τμήμα, τον αυξάνει και μάλιστα σε μια περίοδο έκτακτων συνθηκών που προκαλεί ο covid, βάζοντας έτσι και σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των μαθητών μας και των οικογενειών τους. Αυτό πρέπει να σταματήσει, είναι εκ των ων ουκ άνευ, πρέπει η κυβέρνηση να δώσει χρήματα για τη δημόσια παιδεία. Γιατί τώρα η δημόσια παιδεία υποβαθμίζεται και με το ένα της δάχτυλο η κυβέρνηση δείχνει την ιδιωτική εκπαίδευση».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις