Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Δείτε που θα γίνουν rapid test το σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα 25/10

Αχαΐα: Δείτε που θα γίνουν rapid test το...

Για τη Δευτέρα προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι και στα Ψηλαλώνια, στην Πάτρα από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι

Η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς τον γενικό πληθυσμό συνεχίζεται με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ – Υγειονομικής Περιφέρειας και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ για την Αχαΐα.

Για το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά τις ώρες 8:30 με 20:30).

Για την Κυριακή 24 Οκτωβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά τις ώρες 8:30 με 20:30).

Για τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά τις ώρες 8:30 με 20:30), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ», του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00), στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, της Πάτρας (κατά τις ώρες 09:00 με 14:30) και στην αίθουσα εκδηλώσεων («Μελίνα Μερκούρη», στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας κατά τις ώρες 09:00 με 16:00) για το ευρύ κοινό.

Παράλληλα, θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι  και στο προσωπικό του ΕΚΑΒ.

*Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι αποτελούν μέσο αναχαίτισης της διασποράς του νέου κορωνοιού και διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις