Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκ στη Βρετανία: Τσιμπάνε με βελόνα γυναίκες σε clubs, τις υπνωτίζουν και τις βιάζουν

Σοκ στη Βρετανία: Τσιμπάνε με βελόνα γυν...

Σοκαρισμένη είναι η Βρετανία μετά από μαζικές επιθέσεις από άνδρες προς γυναίκες μέσα σε κέντρα διασκέδασης με σκοπό να τις βιάσουν

Η νέα αυτή μάστιγα που παρουσιάζει έξαρση το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει ως σχέδιο να τσιμπάνε τα θύματα με βελόνα προκειμένου να τα υπνωτίσουν και αργότερα να πραγματοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους. Πιο συγκεκριμένα, μέσω αυτής της βελόνας χορηγείται μια ναρκωτική ουσία που βοηθάει τους δράστες να υπνωτίσουν άμεσα τις γυναίκες, με το φαινόμενο αυτό να έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Μάλιστα, μεγάλες ομάδες φοιτητών κάνουν πόλεμο στα νυχτερινά κέντρα προκειμένου να εφαρμοστούν ορισμένες αλλαγές για την ασφάλεια των θαμώνων όπως καλύμματα στα ποτά, εκπαίδευση του προσωπικού αλλά και αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο.

 Πολλά τα θύματα από τη νέα μάστιγα
Ένα από τα θύματα αυτής της μάστιγας, η 19χρονη Ζάρα Όουεν από το Σάρεϊ μίλησε για αυτή την άσχημη εμπειρία που είχε καθώς ξαφνικά λιποθύμησε και απλά ξύπνησε με μια τρύπα πίσω από το πόδι, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο BBC.

«Ξέρω ότι δεν ήπια τόσο πολύ όσο συνήθως και το γεγονός ότι δεν θυμάμαι τίποτα είναι τρομακτικό γιατί αυτό είναι κάτι που είναι πολύ σπάνιο για μένα. Δεν έχω πάθει ποτέ απώλεια μνήμης και το επόμενο πρωί… ξύπνησα με ένα πραγματικά πρησμένο πόδι. Βρήκα ένα τσίμπημα στο πόδι μου που ήταν το επίκεντρο κάθε πόνου. Με έκανε να μην μπορώ να περπατήσω και να κουτσαίνω», τόνισε η 19χρονη.

Φυσικά αυτή δεν ήταν η μοναδική περίπτωση θύματος που μίλησε δημόσια για τα όσα βίωσε καθώς ακόμη μια συνομήλικη με την Ζάρα Όουεν κοπέλα, από το Νότιγχαμ δήλωσε πως ξύπνησε στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους στο χέρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις