Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Πατρινός σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος πήγε στο Παλλάς και είπε πολλά και απολαυστικά

Ο Πατρινός σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλ...

Για το φετινό GNTM ανέφερε στους δημοσιογράφους πως πήγε κάποιος σχεδιαστής που δεν τον ξέρει σχεδόν κανένας και παρουσίασε άφυλη μόδα ενώ πρόσθεσε πως του λείπει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο Πατρινός σχεδιαστής ανδρικής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τα σέξι ανδρικά εσώρουχα που πολλοί μιμήθηκαν στη συνέχεια αλλά και με τα κομψά γαμπριάτικα κοστούμια, βρέθηκε την Τετάρτη 20/10 στην πρεμιέρα της παράστασης «Το Τρίτο Στεφάνι» που έχει σκηνοθετήσει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και παρουσιάζεται με επιτυχία στο Παλλάς της οδού Βουκουρεστίου, στην Αθήνα και ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους ήταν όπως πάντα καυστικός και απολαυστικός.

Ο κ. Αποστολόπουλος ανανεωμένος και με το γνώριμο εκκεντρικό του στυλ (προσέξαμε πως είχε βαμμένα τα νύχτα των χεριών του σε μαύρη απόχρωση) ρωτήθηκε αν βλέπει το φετινό GNTM στο Star και είπε πως του λείπει τόσο η παρουσία της Βίκυς Καγιά όσο και της Πατρινής τοπ μόντελ Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Επίσης είπε με ολοφάνερη ειρωνεία και σαρκασμό πως τις προάλλες στο ριάλιτι αυτό μόδας, ένας σχεδιαστής παρουσίασε την «άφυλη» κολεξιόν του. «Εγώ ξέρω πως υπάρχουν ρούχα για άνδρες και γυναίκες», είπε με νόημα ο Νίκος Αποστολόπουλος που επίσης σχολίασε και το Dancing with the stars που ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή λέγοντας πως δεν ξέρει σχεδόν κανέναν τόσο από τους συμμετέχοντες παίκτες όσο και από την κριτική επιτροπή εκτός της Μαρίνας Λαμπροπούλου και της Μπέσυς Αργυράκη.

Τέλος εντύπωση έκανε αυτό που αποκάλυψε πως είχε πρόταση να πάει στο ριάλιτι Big Brother!

Δείτε βίντεο και εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight