Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Tiffany Trump: Ετοιμάζει γάμο… αλά ελληνικά στη Μύκονο

Tiffany Trump: Ετοιμάζει γάμο… αλά ελλην...

Αγαπά τη Μύκονο και θα ήθελε να παντρευτεί εκεί, ακόμα κι αν κάνει άλλον έναν γάμο στις ΗΠΑ

Με εντατικούς ρυθμούς γίνεται η προετοιμασία για τον γάμο της Τίφανι Τραμπ (Tiffany Trump) με τον δισεκατομμυριούχο αρραβωνιαστικό της Μάικλ Μπούλος (Michael Boulos). Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι επιθυμεί να παντρευτεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Μύκονο. Για την 27χρονη κόρη του πρώην πλανητάρχη το νησί των Ανέμων αποτελεί αγαπημένο προορισμό, καθώς εκεί γνώρισε τον Μάικλ το 2018, όταν η Τίφανι είχε βρεθεί στην Μύκονο με την φίλη της Λίντσεϊ Λόχαν για διακοπές.

 «Η Τίφανι αγαπά τη Μύκονο και θα ήθελε να παντρευτεί εκεί ακόμα κι αν κάνει άλλον έναν γάμο στις ΗΠΑ, ίσως στο Mar-a-Lago, Σχεδιάζει να παντρευτεί με τον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της στην Ελλάδα. Αυτή και ο Μάικλ επέλεξαν το Μαϊάμι (για να μένουν) επειδή είναι τόσο πολυπολιτισμικό. Θέλουν να παντρευτούν στην Ελλάδα και μπορεί να κάνουν μία τελετή εκεί και μία εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι παθιασμένη με την γοητεία και τη λάμψη καθώς και την ομορφιά και τον ρομαντισμό. Θέλει να κάνει έναν μοναδικό και αξέχαστο γάμο» αναφέρει πηγή στο αμερικανικό People.

Σημειώνεται ότι το περασμένο καλοκαίρι, η μικρότερη κόρη του τέως προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο δισεκατομμυριούχος αρραβωνιαστικός της, Μάικλ Μπούλος, επισκέφτηκαν τη Μύκονο για να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών. Το ζευγάρι, το οποίο αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο, βρέθηκε στην Ψαρρού με την κάμερα του Mykonos Live TV να τους απαθανατίζει στην εξέδρα της κοσμικής πλαζ πριν επιβιβαστούν στην πολυτελή τους θαλαμηγό.

Κατά την 6ήμερη παραμονή τους στο νησί των Ανέμων, οι δυο τους εθεάθησαν σε διάσημα στέκια, όπως το εστιατόριο του Τούρκου σεφ Nusret στην Χώρα και το beach club restaurant SantAnna στην Παράγκα. Μετά τη Μύκονο, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, Τίφανι και Μάικλ επισκέφθηκαν την Αθήνα και το Σούνιο, ενώ στην Ελλάδα έμειναν συνολικά 15 ημέρες.

Ποιος είναι ο Michael Boulos
 
Σύμφωνα με το Page Six, ο Michael Boulos (Μάικλ Μπούλος) είναι ένας πολύ ευφυής νεαρός άνδρας και κληρονόμος του ομίλου Boulos Enterprises. Ο 22χρονος μεγάλωσε στο Λάγος, την μεγαλύτερη πόλη της Νιγηρίας – μια χώρα που ο πρώην Πλανητάρχης είχε χαρακτηρίσει αρκετά προσβλητικά στο παρελθόν.

Από την άλλη, η Tiffany (Τίφανι) είναι το τέταρτο κατά σειρά παιδί του Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο απέκτησε από το γάμο του με τη Marla Maples (Μάρλα Μέιπλς). Είναι 27 ετών και πρόσφατα αποφοίτησε από την Νομική Σχολή της Georgetown. Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι την έκαναν στην επίδειξη μόδας της Taoray Wang στη Νέα Υόρκη πριν από δύο χρόνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight