Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μίκης Θεοδωράκης: Εξώδικο του Νίκου Κουρή στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη για τεστ DNA

Μίκης Θεοδωράκης: Εξώδικο του Νίκου Κουρ...

Την καλεί να επισκεφτούν μαζί έναν πραγματογνώμονα-γενετιστή, προκειμένου να γίνει τεστ DNA και να διαπιστωθεί εάν είναι αδέλφια

Εξώδικη πρόσκληση απέστειλε ο Νίκος Κουρής στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη, με την οποία την καλεί να επισκεφτούν μαζί έναν πραγματογνώμονα-γενετιστή, προκειμένου να γίνει τεστ DNA και να διαπιστωθεί εάν είναι αδέλφια. Εάν δηλαδή, ο Νίκος Κουρής είναι βιολογικό παιδί του Μίκη Θεοδωράκη, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Το εξώδικο αποκάλυψε η εκπομπή “Tlive”, στον Alpha.

 

Σε απόσπασμα της εξώδικης πρόσκλησης, που μεταδόθηκε στην εκπομπή, ο Νίκος Κουρής καλεί τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη:

“Προκειμένου να εξακριβωθεί η βιολογική συγγένεια μεταξύ υμών και εμού, σας καλώ να προσέλθετε στα διαπιστευμένα εργαστήρια δικανικής γενετικής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί δειγματοληψία βιολογικού υλικού (παρειακό επίχρισμα) από τον πραγματογνώμονα γενετιστή, δόκτορα Φιτσιάλο Γεώργιο, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Με τον τρόπο αυτό, τη διενέργεια δηλαδή του τεστ DNA αδελφών, θα αρθεί η οποιαδήποτε αμφισβήτηση περί του αν είμαι ή όχι εκ πατρός αδελφός σας και κατά συνέπεια θα εξακριβωθεί αν είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη του Γεωργίου”.

Ο ίδιος ο γενετιστής, μιλώντας στην εκπομπή ότι τα αποτελέσματα ενός τέτοιου τεστ βγαίνουν σε περίπου πέντε εργάσιμες ημέρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις