Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στα Καλάβρυτα για τον 30χρονο Αλέξανδρο Ρήγα που πέθανε από κορωνοϊό στο Ρίο

Θρήνος στα Καλάβρυτα για τον 30χρονο Αλέ...

Αύριο η κηδεία του

Θρήνος στην Κέρτεζη αλλά και σε όλη την επαρχία Καλαβρύτων για  τον πρόωρο θάνατο του 30χρονου Αλέξανδρου Ρήγα, παντρεμένου και πατέρα δύο μικρών παιδιών! Ο  Αλέξανδρος νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου του Ρίου, χτυπημένος από τον κορωνοϊό. 

Ο άτυχος Αλέξανδρος έδωσε τη μάχη του  από τα μέσα Αυγούστου αλλά δυστυχώς δεν άντεξε. Ο άτυχος νέος δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα. Η ασθένεια ωστόσο τον κατέβαλε γρήγορα και παρά το γεγονός ότι άντεξε περίπου δύο μήνες, τελικά έχασε τον πόλεμο. 

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 19/10 στις 12 στην Κέρτεζη.

Κορωνοϊός: Νεκρός 30χρονος, πατέρας δύο παιδιών, στο Ρίο

«Δυστυχώς δεν είχε προλάβει να κάνει το εμβόλιο, ήθελε όμως να το κάνει»
Ο Αλέξης Λεχουρίτης, οικογενειακός φίλος του 30χρονου πυροσβέστη που πέθανε από τις επιπλοκές του κορωνοϊού, μιλά για το σημαντικό εθελοντικό έργο που είχε προσφέρει ο Αλέξανδρος Ρήγας στην επαρχία των Καλαβρύτων, αλλά και για την πρόθεση του να κάνει το εμβόλιο κατά της νόσου.

 «Δυστυχώς δεν πρόλαβε να το κάνει, αν και είχε σκοπό να το κάνει με την πρώτη ευκαιρία» λέει ο Αλέξης Λεχουρίτης στο protothema.gr. «Λόγω όμως των πυρκαγιών δεν πρόλαβε». Ο θάνατός του ήταν κάτι αναπάντεχο. «Παγώσαμε όλοι σήμερα το πρωί στο άκουσμα του θανάτου του, είμαστε συγκλονισμένοι», αναφέρει.

Ο Αλέξης Λεχουρίτης βλεπόταν κάθε μέρα σχεδόν με τον άτυχο πυροσβέστη και έχει μόνο καλά λόγια να πει για εκείνον: «Πριν χρόνια γίνονταν έργα "Αναπαλαίωσης" στους Σταθμούς και τις Στάσεις του www.odontotos.com. Λόγω του επαγγέλματός του, που ήταν υδραυλικός και μαζί με τον αδελφό του έδωσαν τον εαυτό τους και την ψυχή τους, χειμώνα καιρό, για να ολοκληρωθούν τα έργα μέσα στο χρονικό πλαίσιο που έπρεπε. Εδώ και τρία χρόνια ήταν εθελοντής Πυροσβέστης και από πέρσι ήταν εποχιακός πυροσβέστης, ένα παιδί όλο χαμόγελο. Ένας αγαθός γίγαντας».

Όλοι δηλώνουν συντετριμμένοι με την απώλεια του άτυχου Αλέξανδρου. «Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Νοσηλευόταν τους τελευταίους δύο μήνες με κορωνοϊό δεν ξέραμε αν είχε χειροτερέψει η κατάστασή του. Είχε δύο παιδιά τα οποία αγαπούσε και φρόντιζε συνέχεια», δήλωσε ένας άλλος κάτοικος των Καλαβρύτων.
 

φωτό απο kalavrytanews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις