Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ρενέ Ζελβέγκερ αγνώριστη για τις ανάγκες του νέου της ρόλου

Η Ρενέ Ζελβέγκερ αγνώριστη για τις ανάγκ...

Ξεκίνησε τα γυρίσματα της νέας σειράς του NBC, «The Thing About Pam», όπου ενσαρκώνει ένα αληθινό πρόσωπο, την Παμ Χιοπ

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και παραγωγός Ρενέ Ζελβέγκερ, τιμημένη με βραβείο Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου για την ταινία «Judy» το 2019,  ξεκίνησε τα γυρίσματα της νέας σειράς του NBC, «The Thing About Pam», όπου ενσαρκώνει μία νέα ηρωίδα την Παμ Χιοπ (Pam Hupp).

Η 52χρονη ηθοποιός που πρωτοξεχώρισε στο «Jerry Maguire» το 1996, στα γυρίσματα της σειράς ήταν ντυμένη με ρούχα μεγάλου μεγέθους, λευκό μπουφάν, oversized τζιν και με εμφανή προσθετικά προσώπου. Κρατούσε ένα τεράστιο ποτήρι αναψυκτικού. Ενσαρκώνει μία ηρωίδα που δήλωσε αθώα για τη δολοφονία της φίλης της Ελίζαμπεθ «Μπέτσι» Φαρία, η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο σπίτι της στο Μιζούρι το 2011, αναφέρει η Daily Mail. Έχει καταδικαστεί όμως ισόβια για τη δολοφονία του Λούις Γκουμπενμπέργκερ το 2016. Σύμφωνα με το NBC News, υπέβαλε ένσταση Alford, που σημαίνει ότι απέφυγε τη θανατική ποινή χωρίς να παραδεχτεί την ενοχή της για το φόνο.

Η υπόθεση διαδραματίζεται στις 22 Δεκεμβρίου 2011, όταν η Φαρία μαθαίνοντας ότι πάσχει από καρκίνο αλλάζει το όνομα του συζύγου της στο ασφαλιστήριο ζωής 150.000 δολαρίων, προσθέτοντας ως μοναδικό δικαιούχο τη φίλη της Παμ, τέσσερις ημέρες πριν από την επίθεση. Σκοπός της άρρωστης γυναίκας ήταν η φίλη της να δώσει τα λεφτά στις κόρες της όταν πεθάνει, σύμφωνα με το NBC News.

Πέντε ημέρες μετά, ο άντρας της τη βρίσκει νεκρή. Αρχικά όλοι νόμιζαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, στην συνέχεια ο σύζυγός της γίνεται ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία βρίσκοντας η αστυνομία ένα ματωμένο ζευγάρι παντόφλες στο ντουλάπι της Φαρία και διάφορα μηνύματα στον υπολογιστή της που αποδείκνυαν ότι φοβόταν τον άντρα της. Στην κατάθεση της, η Παμ Χιοπ τον χαρακτηρίζει βίαιο και αλκοολικό.

Αρχικά, ο σύζυγος της Μπέτσι Ρας, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη αλλά κατά την επανάληψη της δίκης του κρίθηκε αθώος.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight