Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ρενέ Ζελβέγκερ αφιερώνει το βραβείο του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών - SAG στη Τζούντι Γκάρλαντ

Η Ρενέ Ζελβέγκερ αφιερώνει το βραβείο το...

Όπως είπε και συγκίνησε, "50 χρόνια αργότερα, η κοινότητα σου, Τζούντι σε σκέφτεται και σε θυμάται"

Η Ρενέ Ζελβέγκερ κέρδισε ένα ακόμη τρόπαιο για την ερμηνεία της στο συγκινητικό φιλμ "Judy" στην τελετή απονομής του Σωματείου Ηθοποιών στις ΗΠΑ - Screen Actors Guild (SAG Awards) το βράδυ της περασμένης Κυριακής 19/1/2020.

 Ανεβαίνοντας στη σκηνή η Ρενέ Ζελβέγκερ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στην αξέχαστη Τζούντι Γκάρλαντ, την οποία υποδύεται στη βιογραφική ταινία του σκηνοθέτη, Ρούπερτ Γκουλντ.

"Τζούντι Γκάρλαντ, 50 χρόνια αργότερα, η κοινότητά σου σε σκέφτεται απόψε" είπε η Ζελβέγκερ, περιγράφοντας την αείμνηστη τραγουδίστρια και ηθοποιό ως μία από τις "πιο αγαπημένες" ερμηνεύτριες. "Αυτό είναι για σένα!" τόνισε.

 Εξέφρασε επίσης την αγάπη της στις συνυποψήφιες συναδέλφους της - Σαρλίζ Θερόν (Bombshell), Σκάρλετ Τζοχάνσον  (Marriage Story), Σίνθια Ερίβο (Harriet) και Λουπίτα Νιόνγκο (Us) - και στην "οικογένεια της, το σύνολο των ηθοποιών".

"Μου έχετε διδάξει τόσα πολλά κατά τη διάρκεια της πορείας μου και είμαι τόσο ευγνώμων σε εσάς, ειδικά στις αδερφές μου" ανέφερε η Ζελβέγκερ, σύμφωνα με το THR – The Hollywood Reporter.

Πηγή: ΑΠΕ

*Στην Πάτρα το φιλμ «Judy» προβλήθηκε στο Πάνθεον. Η Ζελβέγκερ είναι και το ακλόνητο φαβορί και στα Όσκαρ στην κατηγορία του καλύτερου α’ γυναικείου ρόλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight