Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Δήμαρχος Πατρέων στην απεργιακή συγκέντρωση των εκπαιδευτικών

Ο Δήμαρχος Πατρέων στην απεργιακή συγκέν...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συμμετείχε σήμερα στην απεργιακή συγκέντρωση των εκπαιδευτικών της Πάτρας, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Γεωργίου, στο πλαίσιο της 24ωρης, πανελλαδικής απεργίας των εκπαιδευτικών, Α/Θμιας και Β/Θμιας Εκπαίδευσης /ενάντια στα κυβερνητικά αντιεκπαιδευτικά σχέδια για δημιουργία σχολείων με χορηγούς, χορηγών, μέσω της «αξιολόγησης» και της επιβολής της με καταστολή" όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

Ο Δήμαρχος, στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε προς τους συγκεντρωμένους:

«Σας ευχαριστούμε γιατί διδάσκετε τα παιδιά μας, γιατί αγωνίζεστε για τα παιδιά μας.

Αγωνίζεστε να έχουν μόρφωση τα παιδιά της πόλης μας και όλης της χώρας, αλλά και για να ζήσουν και να μεγαλώσουν σ’ ένα περιβάλλον που τους αξίζει.

Αγωνίζεστε για ένα δημόσιο, δωρεάν σύστημα εκπαίδευσης, να μπορούν ανεξάρτητα από την οικονομική κατάσταση των οικογενειών τους, να έχουν αυτά που δικαιούνται.

Σας ευχαριστούμε, γιατί μας διδάσκετε όλους. Μικρούς και μεγάλους. Δίνετε απάντηση σ’ αυτούς, που με τους νόμους που περνούν στο Κοινοβούλιο, νομίζουν ότι θα τιθασεύσουν ένα λαό, τους εργαζόμενους, που αγωνίζονται για την προκοπή αυτού του τόπου.

Σ’ αυτό το δρόμο του αγώνα, θα συνεχίσουμε όλοι μαζί».

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν και οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Πατρέων, Σοφία Ασπρούλια από την Α/Θμια Επιτροπή και Φωτεινή Συριώτη  - Κυπραίου από την Β/θμια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις