Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ολοι ανεμβολίαστοι στην οικογένεια του 20χρονου που πέθανε - Καθυστέρησαν να τον πάνε στο νοσοκομείο

Ολοι ανεμβολίαστοι στην οικογένεια του 2...

Έσβησε στην ΜΕΘ του "Παπανικολάου" στη Θεσσαλονίκη

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως τη δημοσιότητας για τον μόλις 20 ετών άνδρα, ο οποίος άφησε τη τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, χάνοντας τη μάχη με τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, οι γονείς του νεαρού, ανεμβολίαστοι και εκείνοι και ο γιος τους, άργησαν πολύ να ζητήσουν ιατρική βοήθεια. Παρότι ο 20χρονος κόλλησε στις αρχές Σεπτεμβρίου νοσηλεύτηκε στις 16 του μήνα, χάνοντας προφανώς πολύτιμο χρόνο.

 Το αγόρι πέθανε από επιπλοκές της covid-19 μετά τη διασωλήνωσή του. Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου εδώ και οκτώ ημέρες. Κατά τις ίδιες πηγές, δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, αλλά ήταν υπέρβαρος.

Μίνα Γκάγκα: Χάσαμε νεαρό παιδί στην Βόρεια Ελλάδα
Την είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή το μεσημέρι της Τετάρτης η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, κατά τη σημερινή ενημέρωση για τα νέα μέτρα που αφορούν εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Στο πλαίσιο αυτό, η κα. Γκάγκα κάλεσε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν. "Δεν θέλουμε να επιβάλλουμε τον εμβολιασμό σε κανέναν. Το εμβόλιο είναι ασφαλές. Χάσαμε νεαρό παιδί στην Βόρεια Ελλάδα", είπε χαρακτηριστικά. Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα την 4η ΥΠΕ, η οποία είναι στο "κόκκινο", λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή 225 ασθενείς νοσηλεύονται με covid-19 και 55 σε ΜΕΘ και μόνο 2 είναι εμβολιασμένοι.

Η αναπληρώτρια υπουργός ανέφερε τέλος ότι το ΕΣΥ έχει πιεστεί πάρα πολύ και πρέπει να το προστατέψουμε. "Είναι πολύ σημαντικό να μην δούμε τα πάρα πολλά κρούσματα που είδαμε πέρσι. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να έχουν όλοι πρόσβαση στο νοσοκομείο".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις