Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Δήμος Ναυπακτίας και το Ινστιτούτο Θερβάντες προσφέρουν μία υποτροφία για μαθήματα ισπανικών

Ο Δήμος Ναυπακτίας και το Ινστιτούτο Θερ...

Ο διαγωνισμός αποτελείται από τρεις ερωτήσεις που θα γίνουν γνωστές την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 21:00 μέσα από τη σελίδα του Δήμου Ναυπακτίας στο facebook

Με την ευκαιρία του εορτασμού της επετείου των 450 χρόνων από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου, ο γειτονικός Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με το Instituto Cervantes de Atenas, προσφέρει μία υποτροφία για μαθήματα ισπανικών.

Η υποτροφία περιλαμβάνει:

Δωρεάν εγγραφή στο τρέχον ακαδημαϊκό έτος, σε μαθήματα δια ζώσης ή με τηλεδιάσκεψη στο Instituto Cervantes de Atenas, σε κάποιο από τα τμήματα που προσφέρονται στο ακαδημαϊκό έτος Σεπτέμβριος 2021-Ιούλιος 2022.

Δωρεάν εγγραφή στις εξετάσεις για τα διπλώματα DELE, στο επίπεδο που θα επιλέξει ο ενδιαφερόμενος και σε μια από τις εξεταστικές που θα γίνουν στο Instituto Cervantes de Atenas στο ακαδημαϊκό έτος Σεπτέμβριος 2021-Ιούλιος 2022.

Ένα τμήμα AVE Global χωρίς επιβλέποντα δωρεάν. Η εγγραφή θα πρέπει να γίνει στο Instituto Cervantes de Atenas εντός των ετών 2021-2022.

Δωρεάν κάρτα μέλους της Βιβλιοθήκης  Juan Carlos Onetti του  Instituto Cervantes de Atenas για το ακαδημαϊκό έτος  2021-2022.

Η υποτροφία όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, δεν συμπεριλαμβάνει οτιδήποτε άλλο εκτός αυτών που συγκεκριμένα αναφέρονται στο παρόν (βιβλία, μεταφορικά, κλπ.).

Η υποτροφία είναι προσωπική και δεν μεταφέρεται σε άλλο πρόσωπο.

Η υποτροφία θα χορηγηθεί μέσω διαγωνισμού, ο οποίος θα διέπεται από τους παρακάτω όρους:

ΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με το Instituto Cervantes de Atenas, διοργανώνουν από κοινού αυτό τον διαγωνισμό με την ευκαιρία του εορτασμού της επετείου των 450 χρόνων από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου. Η διάδοση του διαγωνισμού θα γίνει μέσα από την σελίδα του Δήμου Ναυπακτίας στο Facebook (Δήμος Ναυπακτίας). Το Facebook δεν είναι χορηγός, εγγυητής, ή διαχειριστής με κανένα τρόπο αυτής της διάδοσης ούτε συνδέεται με κανένα τρόπο με αυτήν. Ο χρήστης δεν έχει καμία απολύτως δέσμευση με το Facebook και γνωρίζει ότι παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον ίδιο στο Δήμο Ναυπακτίας και όχι στο Facebook.

 Ο Δήμος Ναυπακτίας και το Instituto Cervantes δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για πιθανά σφάλματα που ενδέχεται να προκληθούν στο Facebook.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι διαθέτουν πραγματικό προφίλ στο Facebook.

Ο διαγωνισμός αποτελείται από τρεις ερωτήσεις που θα γίνουν γνωστές την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 21:00’ μέσα από τη σελίδα του Δήμου Ναυπακτίας στο facebook.

Οι σωστές απαντήσεις εντοπίζονται στο documentary παραγωγής Cosmote History «Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου» που θα μεταδοθεί από την Cosmote History την Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 21:00’. 

Το documentary θα βρίσκεται δωρεάν διαθέσιμο και στο επίσημο κανάλι youtube της Cosmote TV από την ίδια ημέρα και ώρα.

Νικητής θα είναι αυτός που θα απαντήσει πρώτος και σωστά στις τρεις ερωτήσεις στα σχόλια που βρίσκονται κάτω από την δημοσίευση χρησιμοποιώντας ένα προφίλ με αληθινό όνομα. Διευκρινίζεται ότι στα σχόλια όπου βρίσκονται κάτω από τις δημοσιεύσεις, ο διαχειριστής της σελίδας στο Facebook, μπορεί να δει την ώρα ανάρτησης των σχολίων και έτσι να ανακηρύξει το νικητή.

Το όνομα του νικητή θα γνωστοποιηθεί μέσα από τη σελίδα του Δήμου Ναυπακτίας και του Instituto Cervantes de Atenas  στο Facebook.

 *Ο Δήμος Ναυπακτίας διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει το διαγωνισμό ανά πάσα στιγμή εφόσον συντρέχει δικαιολογημένος λόγος.

Η συμμετοχή σε αυτό τον διαγωνισμό συνεπάγεται την αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων του συνόλου των όρων του παρόντος που είναι στη διάθεσή τους ανά πάσα στιγμή στην επίσημη σελίδα του Δήμου Ναυπακτίας www.nafpaktos.gr και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο:

https://www.nafpaktos.gr/el/navmaxiablog/%CE%BF-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%B1%CF%8D%CF%80%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF

Τέλος ο Δήμος Ναυπακτίας διατηρεί το δικαίωμα να επιφέρει τροποποιήσεις ή να προσθέτει παραρτήματα σχετικά με τα βραβεία, εφόσον αυτά δικαιολογούνται και δεν ζημιώνουν τους συμμετέχοντες στους οποίους θα πρέπει να γνωστοποιούνται όπως πρέπει.

Ο Δήμος Ναυπακτίας διατηρεί το δικαίωμα να επαληθεύει, με τον τρόπο που θεωρεί προσήκοντα, ότι οι νικητές πληρούν όλα τα προ απαιτούμενα που ορίζονται με τους όρους του παρόντος. Όποιος εκ των συμμετεχόντων χειραγωγήσει, διαστρεβλώσει την διαδικασία συμμετοχής και/ή δεν τηρεί τους όρους του παρόντος θα αποκλείεται από τον διαγωνισμό και δεν θα έχει δικαίωμα να ζητήσει το βραβείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις