Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης επισκέφθηκε τον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών

Ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και πρώην υπουργός...

Ο κ. Χαρίτσης αναγνώρισε ότι ήταν λάθος που δεν θεσμοθετήθηκε ακατάσχετος λογαριασμός για τις επιχειρήσεις και ότι θα επανασχεδιαστεί το Ταμείο ανάκαμψης

Την Δευτέρα 4/10/2021 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των φορέων της Αχαΐας με τον Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων και πρώην Υπουργό Αλέξη Χαρίτση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή επιτροπή  ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας στα γραφεία του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας. Στη σύσκεψη  συμμετείχαν μελή της διοίκησης του ΕΕΣΠ.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, συζητήθηκαν τα οξυμένα προβλήματα του εμπορίου και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στην περιοχή, ειδικά στην σημερινή συγκυρία, καθώς και οι θέσεις και προτάσεις του Συλλόγου (κατατέθηκε υπόμνημα με τις  πάγιες θέσεις μας)  για την ενίσχυσή της.

Από πλευράς του ο πρώην Υπουργός Αλέξης Χαρίτσης αναγνώρισε ότι ήταν λάθος που δεν θεσμοθετήθηκε ακατάσχετος λογαριασμός για τις επιχειρήσεις και ότι θα επανασχεδιαστεί το Ταμείο ανάκαμψης. Σχολίασε τις ανατιμήσεις της αγοράς και ότι τα αναπτυξιακά έργα (τρένο, λιμάνι, Πατρών-Πύργου) έπρεπε να είχαν προχωρήσει.

*Ο Πρόεδρος του ΕΕΣΠ Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος δώρισε στον Αλ. Χαρίτση το βιβλίο του τέως πρόεδρου του Συλλόγου Εμπορικού Συλλόγου, Ανδρέα Χ. Παπανδρέου, πρωτεργάτη στην ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις