Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σκαφιδιά: Πήγε να την ληστέψει και εκείνη τον πυροβόλησε – «Δεν αντέχω άλλο…» δηλώνει η 87χρονη -ΒΙΝΤΕΟ

Σκαφιδιά: Πήγε να την ληστέψει και εκείν...

Η γυναίκα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε χωριό του Πύργου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα,  για ληστεία.
 
 Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ο άνδρας εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ηλικιωμένης γυναίκας και όταν έγινε αντιληπτός από την παθούσα, της άσκησε σωματική βία και της αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε διάφορα έγγραφα και προσωπικά της αντικείμενα.

H ηλικιωμένη γυναίκα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση που έπεσε θύμα ληστείας και πυροβόλησε τον δράστη με αεροβόλο, δήλωσε στο patrisnews ότι αρκετές μέρες  αντιμετώπιζε πρόβλημα καθώς στο σπίτι της παρατηρούσε έντονη περίεργη  κινητικότητα από τον δράστη. Ακόμα δήλωσε ότι τον πυροβόλησε  γιατί δεν αντέχει άλλο. Η άτυχη 90χρονη  περίγραψε την μάχη που έδωσε με τον δράστη όταν προσπάθησε να της πάρει το αεροβόλο.


Τα παιδιά της ζουν στο εξωτερικό, η πόρτα του σπιτικού τους είναι ανοιχτή, όμως η ίδια μετά από σαράντα χρόνια στην ξενιτιά θέλει να ζήσει στον τόπο της.

Χαρακτηριστικα δήλωσε : Ότι δεν θα πάει πουθενά και άμα θέλουν να την σκοτώσουν ας την σκοτώσουν.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι εντόπισαν άμεσα και συνέλαβαν τον δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της ηλικιωμένης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διότι πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο εναντίον του δράστη τραυματίζοντάς τον στο χέρι.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις